(Svenska) Thomas - det real deal. Bor i USA i en 70 år gammal husvagn.

(Svenska) Jag kastade mig på telefonluren om man nu kan säga att Iphone har lur. En ärrad föregångare och hjälte i Cadillachobbyn sades bo utanför Cape Coral i en Spartan husvagn från 1950. 
 

(Svenska) Västerås Summer Meet - Sveriges bästa tredagarsträff

(Svenska) Klas Brink och Susanne Moell drog iväg ett Västerås Summer Meet 2018 som hade allt! Sol, värme, bilar, liveband, tävlingar, cruising, marknad, shower, uppvisningar, restauranger, barer och ett flyt som gjorde helgen till en totalupplevelse. 

(Svenska) Kompressormatad 1957 Chevrolet i Ljusdal

(Svenska) Worldkustom var i Ljusdal i två dagar och gjorde reportage. Plötsligt exploderade asfalten utanför ES Motor. Vi sprang ut. Det vi fick se var Gävert 2.0
Solvalla biltorg

(Svenska) Man ska aldrig skryta över saker för då går det garanterat åt helvete

(Svenska) Skryt inte över din pålitliga bil eller andra saker som du har som är bra. Då går dom garanterat sönder. Det fick jag uppleva för 15-20 år sedan flera gånger om. Av: Jan Silèn

(Svenska) Tvärbroms hos Tommy och Jonas i Hov

(Svenska) Lincolnen flög fram över Mellansveriges böljande slätter. Jag halvlåg på skinnsoffan med en hand på ratten, tog den svaga vänsterböjen och va . . en Cheva här och en till och gubbarna sitter ute! 

(Svenska) Krantz krönika: Köra bil i Florida.

(Svenska) Jag körde mot rött.   -Då var det dags igen, log Kicki som satt bakom förarsätet i vanen.  Bankkvinnan förde räkenskaper där bak, tror jag. - Elva, glittrade hon. Tolv, sade yrkeschauffören bredvid mig.

(Svenska) April 2019. Månadens bilar i Leif-Ivans museum.

(Svenska) Snygga rumpor hos Leif-Ivan

(Svenska) Persåkers Speedshop och GB Racing 2019

(Svenska) GB glace racing släpper en ny strut till sommaren. Top Hat får sällskap av Top Fuel. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in