(Svenska) Nya köpet blev en bumpy ride för Lennart.

(Svenska) Det var en gång en Lennart och en Birgitta i Enånger, Hälsingland. De hade en vit 1959 Impala cab och levde lyckliga alla dagar tills elaka farbrorn kom och tokhandlade.
 

(Svenska) Rockabillybröllop på veteranbilsträff Ungern

(Svenska)
Den här gången handlar det om en veteranfordonsträff med ett Rockabillyinspirerat bröllop i ett ställe som heter Heviz i Ungern. En otroligt fin stad byggd vid en termal sjö. Ungefär samma som de heta källorna på Island. av Mikael Gideryd

(Svenska) Project Cadillac top chop del 19 av 500 kanske

(Svenska) Cadillacen har hamnat på backburnern som man säger i USA. Blivit lagd på is, säger vi.  Så mycket händer samtidigt. Tiden är för liten. Är det någon av er läsare där inne som känner igen sig? Skulle tro det. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Krantz krönika: Den konstigaste hösten.

(Svenska) Jag satt i femmans klassrum i raden närmast fönstren i tredje bänken framifrån. I Hobbex kunde man köpa en krita som om man drog ett streck på en glasruta med den såg det ut som en spricka. På rasten hade jag dragit ett streck nere i högra hörnet.

(Svenska) Västerås Summer Meet hobbyns publikfest!

(Svenska) Aldrig har jag sett så mycket folk inne på fältet. Säljgatan smockfull och till 2020 aviserar ännu fler säljare att återvända till Västerås. PinUp-tävling och Krantz Challenge fyller läktarna. Finbilsbedömningen skänker bort fantastiska USA-resor. 

(Svenska) Det blev för mycket Opel.

(Svenska) Jag byggde en släpvagn till Buicken av en gammal Opel Rekord 1958 men det blev inte som jag ville. All rostlagning tog för lång tid. Vintern var för kort. Av: Jan Silèn

(Svenska) World of Classics Museum and Sales film november

(Svenska) Leif-Ivans son Tony visar och förklarar en kaross med ikonstatus. Chevrolet 1959.

(Svenska) Arkivbilden oktober 2019

(Svenska) Ramlar på dom ibland. Bilderna och minnena. Sundsvall onsdagsträff 2001
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in