(Svenska) SWFL Spring Nationals Florida

(Svenska) ... eller som vi säger på orten: Jetblue Park.  Multianläggningen heter så och ligger i Fort Myers på Floridas sydvästkust.  Varje vår är det bilutställning. 
 

Jag var en polismagnet.

(Svenska) Nu är jag ju ingen kriminell typ men när jag var ung hade jag en väldig förmåga att dra till mig polisers intresse. Polisen var jämt på fel plats vid fel tidpunkt och fel tillfälle. Av: Jan Silèn

(Svenska) Raba Beach Party

(Svenska)

Den åttonde juni var det dags för Raba Beach Party No 2. Det är nåt jag inte

besökt tidigare och ärligt sagt förväntade jag mej inte så mycket. Men ack så jag bedrog mej. by Mikael Gideryd

Solvalla biltorg

(Svenska) Dax för Ullånger 24 augusti

(Svenska) Ullångersdagen ökar med "Swappis" 2019.  Dessutom som tidigare bilutställning, rock and roll och cruising.  Eventet växer.  Rapport från 2018.  En heldag i sikte folks.

(Svenska) Såg-Perssons 1948 Pontiac.

(Svenska) När ägarna till två lika Pontiac 1948 parkerade utanför glasskiosken kom en äldre man förbi.  - "En sån där gick det här på fyrtotalet", sade han!  En fantastisk historia skriven av Åke Tjernell från Norrhassel väster om Sundsvall.

(Svenska) Krantz krönika: Skjutsade Leif-Ivan - fick en bil.

(Svenska) Familjen Krantz får besök av Susanne och Leif-Ivan Karlsson ibland. Karlssons bor som bekant i Fort Lauderdale på Floridas östkust och Krantzarna häckar i Cape Coral på Floridas västkust. En resa på tre timmar. Alltid kul när vi är hos dom eller de kommer över.

(Svenska) World Of Classic Museum and sales film augusti 2019

(Svenska) Tony visar denna gång hur man köpte bil på femtiotalet. Detta från det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Augustinumret ute

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Krantzen byter svetspistol

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in