(Svenska) Japp, där satt den. Bollnäs Motorrevy fyllde ishallen 2019

(Svenska) Alltid mycket folk med 2019 tog det slut på plats. Fullt på ishallens golv och fullt i Nostagigången bakom läktaren. Vidare fullt uppe på  läktaren och fullt på  finbilsparkeringen utanför tack vare det utomordentliga vädret. - Där satt den general Christer Edströms!!
 

(Svenska) Dubbelgångaren

(Svenska) Hobbyn är långt ifrån bara plåt och årsmodeller. Det sociala är den viktigaste biten, som när jag hittade en dubbelgångare, till på köpet nästgårds. av Åke Tjernell

(Svenska) 150 mil med bil och släp på 19 timmar

(Svenska) En kompis och jag var till Haparanda och vände, en liten tripp på 150 mil tur å retur. Och vad skulle vi nu till Haparanda och göra? Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

(Svenska) Project Cadillac 59 top chop del 17 av 500 kanske

(Svenska) KML i Sundsvall målar ofattbart blankt.  Plötsligt är drömmen om en choppad Cadillac 59:a verklighet. 

(Svenska) Krantz Challenge Superfinal Rättvik

(Svenska) Classic Car Weeks är världens bästa bilträff. Ingenstans kan du se gammelbilar snurra till musik i tre kommuner samtidigt under tio dagar. En nostalgisk dröm i tid och rum. 

(Svenska) Krantz krönika: Kan noll ha olika värde?

(Svenska) Nu skulle min pedagogiska matteadjunkt Gunnarsson varit här men jag vet inte om han lever. Jag läste aldrig läxor. Gick ut 4-årig teleteknisk ingenjörsutbildning 1976. Matten var lätt men nu har jag fått problem med siffran noll.  

(Svenska) Månadens World of Classic juni 2019

(Svenska) Leif-Ivans son Tony tar oss med på en fredag i museet.  Norrlänningarna är bra på att åka 100 mil till museet i världsklass. -När kommer södra Sverige på besök till detta fantastiska ställe, undrar Krantz?
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Den norske jenta.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in