Bilskrot Blues

(Svenska) Melankolin stramar bröstet i steget. Tider som gått. Plåt som blivit rost. År låter sig inte fångas. Tid låter sig inte låsas. Allt glider i ett evigt förlorande. Steget jag nyss tog är borta. Vad är nuet? En sekund ingen kan fånga? Jag vill sätta mig och gråta i den totala, flyende skönheten jag bara kan bära som förfulad skrift.  
 

Vi köper enägarfynd i Florida.

(Svenska) Man vaknar en het januaridag och vet ingenting vad som skall hända och plötsligt ramlar en fantastisk 1969 Cutlass cab ut ur ett garage. Florida fun under the sun. 

Cruisers Hungary Rock Camp

(Svenska)
Då var det dags igen med rapporter här nerifrån Ungern. Nu från Cruisers Hungarys Rock camp.  Det är en tillställning jag varit på nu i två år.  Det är en liten grej men mycket trivsam. av Mikael Gideryd
Solvalla biltorg

Project Cadillac top chop del 18 av 500 kanske.

(Svenska) Sommaren är här, Cadillacen är där - inne i kallgaraget.  Ett nytt garagebygge har kommit emellan men det hindrar inte att detaljer slipas på och färdigställs till bilen. Del 18 blir en översikt över några som deltagit i bygget.

The River District varje månad.

(Svenska) Jag får två förfrågningar i månaden. "Hej, vi ska till Florida. Vet du nån bilgrej? " Som att fråga: Hej vi ska på rockkonsert. Vet du nån som spelar? 

Krantz krönika: Dum teknik smart.

(Svenska) Tacka vet jag korkad teknik. Smart teknik är dum på riktigt

Månadens World of Classic juli 2019

(Svenska) Chev 57 som gör 0-250 på 8 sekunder. Tony visar denna gång en dragracingbil från det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Krantzen byter svetspistol

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in