(Svenska) 1970 Cuda fra Nordnorge

(Svenska) -Äkta hästar, skall det vara, säger Joakim Vike från Mosjöen i Norge som ligger i höjd med Haparanda. 
 

(Svenska) Rita goes off grid

(Svenska) Hon ses ofta med en bandana runt ansiktet på sin stora gräsklippare. I Floridas hetta håller hon tomterna välklippta och ansade.  Bara solglasögonen syns där hon svänger runt i dammet. - Nu skiter jag i det här, sade hon en dag. Jag flyttar utanför systemet.

(Svenska) Bilträff i uselt väder.

(Svenska) Florida visade upp sin sämsta sida. Uselt väder. 18 grader varmt och molnigt.  Måste ha varit årets kallaste dag Januari 2019. Jacka på. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Stigs Mancave De Luxe.

(Svenska) Huset står avsides på tomten till hälften dolt av träd och buskar utformat som allt annat än ett garage. En cave är just en cave och inget man frontar med.  Den anonyma byggnaden någonstans i Sverige fyller funktionen till fullo.  Worldkustom är dock inbjuden. 

(Svenska) Frugan gillar inte gummi

(Svenska) Haha, nu tänkte de flesta av er på kondomer när ni läste rubriken och trodde att detta skulle bli en porrig historia, men det är så avtändande det kan bli, det kan till och med leda till skilsmässa om det upprepas. Av: Jan Silèn

(Svenska) Tony skapar konst av din bil

(Svenska) När man minst anar det!  Krantz Floridaresor korsas med de svenskar som bor i området under en kväll på resan.  Här kan resenärerna få svar på alla frågor om hur USA är egentligen.  Där träffade vi Tony Lindstrand  som skapar artistiska verk utifrån just din bil. 

(Svenska) Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa? Avsnitt 1.

(Svenska) Krantz har allt oftare fått frågor på senare tid av typen, kommer bensinen ta slut? Kommer V8-motorerna tystna till följd av miljöåtgärder? Kommer intresset för gamla jänkare svalna? Kommer behovet av bilar upphöra och sist:  Kommer våra ädelstenar bli värdelösa?  

(Svenska) Arkivbilden December 2017

(Svenska) Krantz grottar i arkivet 

(Svenska) World of Classics Museum and sales

(Svenska) Stället åker rosa hjulsläde i helgerna 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in