(Svenska) Chev 38 bland ormbunkar och kokkaffe.

(Svenska) Elstolpe 62 i Hälsingland. John Deere Road. Skogen svart mitt på dan. Regndroppe i nacken. Väg som en lakritsrem. Jorddoft och felkörning. Big Gustafsson i Stamnäs Hudiksvall leker man inte med. 
 

(Svenska) Specialinbjudan till Mac Tools verktygskonvent.

(Svenska) Hit kommer inte allmänheten. Detta är bara för återförsäljare. Tack vare en kompis i Florida fick Worldkustom ett inplastat pass på bröstet och kunde delta som gäst.  Välkomna bakom stängda dörrar Worldkustoms läsare.  

(Svenska) Lakeland Winter Auto fest 2019

(Svenska) Välkomna till Florida och Lakeland. Flygfältet slash festivalområdet som rymmer bilutställning, salubilar, bilauktion med bilar från sex hangarer, swap meet och marknad. Bra skit. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Rolling Dudes Festival i Alperna

(Svenska)

En av arrangörerna i Österrike frågade mej om jag kunde försöka få in det här i Worldkustom. Jag tycker det platsar. Vad tycker ni? by Mikael Gideryd.

(Svenska) Krantz Krönika: Vilda Västern med Meguiar's

(Svenska) Krantz Challenge är en väl regisserad och underhållande show i två timmar sägs det. Ett  klanderfritt maskineri sedan elva år tillbaka. -Jo tjena. 

(Svenska) World of Classics Museum and sales film oktober 2019

(Svenska) Buick Limited  cab 1958. Detta i det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 

(Svenska) Arkivbilden oktober 2019

(Svenska) Ramlar på dom ibland. Bilderna och minnena. Vi börjar i Sollefteå. 

(Svenska) Klantskallen nummer ett

(Svenska) Jag har strulat till det många gånger under åren. Har det inte varit av min egen klantighet så har det varit ren otur. När jag låg i lumpen pratades det om civil rättegång och fängelse men som vanligt var jag oskyldig. Här är några av alla blunders som avslutas med den värsta tabben. Av: Jan Silèn
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in