(Svenska) Turkey Run Daytona Florida

(Svenska) Gruppen som reste med Krantz Classic Travels hade nått en av världens största bilträffar. De stod i biljettbåsen till Turkey Run. Himlen var molnfri, dagen ny, lekplatsen gigantisk.
 

(Svenska) Jag är en helt ansvarslös idiot

(Svenska) I vår familj är det mitt ansvar att se till att våra bilar är i trafiksäkert skick men nu hade jag missat ett allvarligt fel på frugans bil. Det hade ju kunnat sluta i katastrof. Av: Jan Silèn

(Svenska) Objekt i skogen blev Evas finbil.

(Svenska) Sundsvalls coolaste Eva tittar mig rakt i ögonen. Som skydd har jag en gammal systemkamera på ett kilo att gömma mig bakom. Jag trycker av och vet att det här kommer inte hända igen. Att träffa en Eva som har en choppad 1949 Mercury.
Solvalla biltorg

(Svenska) Glöm aldrig din dröm

(Svenska) Evig sommar. Värme, gamla bilar och ett ställe under solen att kalla ditt eget. Tappa inte bort din dröm. Ditt ställe finns där ute.

(Svenska) Så lackar proffsen. KML målar Cadillacens baklucka.

(Svenska) Följ med in i lackboxen hos KML som lackar Cadillac 59 top chop projektet.  FILM. 

(Svenska) Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 2

(Svenska) I avsnitt 1 behandlade vi de vetenskapligt bevisade egenskaperna hos sjukdomen nostalgi och vad det betyder gällande frågan om vår hobby har ett bäst före datum infallande med mattematisk automatik.  Därmed lämnar vi teorin och övergår till olika delar av det praktiska utfallet och vi börjar med en demografisk överblick. 

(Svenska) Månadens bil med Karlssons

(Svenska) Kultgubben själv, Leif-Ivan, är med från Florida och han har besök av sonen Tony som skall prata Chrysler idag. 

(Svenska) Krantz botaniserar i sitt fotoarkiv.

(Svenska) Vi går 16 år bakåt i tiden till 2004
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Efter krocken

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in