(Svenska) Drömmen om en gammal pickis

(Svenska) HD-folk brukar komma i gamla pickisar. Det finns något genetiskt som sammanbinder tvåhjulsåkare med flakmaskiner. Raggare på vischan har gärna en i carporten och tuffa töser studsar omkring i dem.
 

(Svenska) Summer Jamboree i Grycksboparken

(Svenska) Värmen låg trygg över Dalarna i julikvällen. Myran och Krantz gled in i skymningen. Musiken spelade från dansbanan och de tända lamporna tog för sig mot den allt mer mörknande fonden. 

(Svenska) Sillens pappas 1960 Mercedes har gått 4900 mil.

(Svenska) Dum bil. Mercedes ökenlösningar på det mesta får märket att framstå som ett hemmabygge bredvid en amerikanare, säger Jan Sillen Silén från Gnarp. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Krantz Challenge Hudiksvall.

(Svenska) Glada Hudik Summer Week samlar numera 30.000 pers. Cruisingen är en av de bästa i Sverige, livemusiken strömmar över kajen och på andra sidan gatan med tusentals bilar är restaurangerna överfulla. 

(Svenska) USA Kinder. Tre i en.

(Svenska) TRE reportage i ett denna gång med Worldkustom. 1968 Dodge Charger 440, Jeep ratrod och 1969 Pontiac Firebird 455.

(Svenska) De resande åter normala efter Krantz Classic Floridatravel.

(Svenska) Bevistade den årliga vårutställningen i Bollnäs i helgen. Motorrevyn heter den och den hölls för fyrtionde gången. Utställningen i ishallen är startskottet för hobbyn på dessa breddgrader.

(Svenska) Maj 2019. Månadens bil i Leif-Ivans museum

(Svenska) World of Classics i Tumba är ett museum i världsklass. Alla dina drömbilar från det amerikanska femtiotalet samlat i två våningar med 1000 kvadratmeter i varje PLUS en festvåning längst upp.  MÅSTE SES
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Verktygsboden levererar igen

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Classic Car Week

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in