(Svenska) Extrema idéer och gatåka.

(Svenska) Men hallå vad är detta för extrembyggen! Är du på någon inhägnad  crazy, wacko farm? Visa oss något vi kan använda på gatan i sommar istället. -Bästa läsare av Worldkustom. Dessa åker på gatan.
 

(Svenska) Moppetrav på Classic Car Week. Succé i första kurvan.

(Svenska) Classic Car Week är av tradition en måstevecka om man gillar jänkare.  CCW går inte att slå. Så kommer denna nyhet och ny etta på hitlistan. Moppetrav! Ljuuuvligt. 

(Svenska) Ken och Nancys Corvetter.

(Svenska) Första gången såg jag garaget från kanalen med min båt. Byggnaden hade portar även mot vattnet där det var garagehäng med kompisarna. Man kunde se en Corvette där inne. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Persåker sist !!!

(Svenska) En sådan rubrik har nog aldrig skrivits om vårt Top Fuel-ess. - Jöran Persåker kom absolut sist.  Det hände i Florida i februari 2020. 

(Svenska) Bilträff i Venedig.

(Svenska) Men nu tror jag Krantzen kört vilse på Arlanda. Venedig?  Lugn. Venedig USA har en rejäl bilaffär för classic cars och dessutom cruise ins och bilträffar. Worldkustom drog dit en het februaridag.  

(Svenska) Arkivbilden juni 2020

(Svenska) Vi åker till Mid Sweden Nat's 2004. Träffen är borta. Hela campingen är borta. Kvar är bara en åker. Grattis till er som fick uppleva the heydays of Mid Sweden Nat's, Gnarp, Hälsingland. 

(Svenska) Månadens film från World of Classic Museum

(Svenska) Coronatider kräver utflyktsmål och World of Classic Museum and sales är ett av de bästa.  Ligger i Tumba. Amerikanska superbilar i två våningar PLUS fik på översta våningen proppad med kuriosa. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Tankar i natten.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Raggare för Syrror 2020

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in