(Svenska) Garagebygge med förhinder.

(Svenska) Garagetankar har alla bilentusiaster. Vi renoverar, utökar, hyr, lånar, bygger och drömmer om garage i olika twists and turns.  Eric Gustafsson story slår det mesta. 
 

(Svenska) Canada-Kens 1960 Corvette.

(Svenska) Ken LaChanse lägger in trean på Tremeclådan och husen flyger förbi som staketpinnar.  -Tjohoo, ropar jag på svenska och tappar nästan kameran i backen där jag håller den utanför bilen i rycket från 405-hästar'n.

(Svenska) Tre generationer dragracers

(Svenska) Farfar Bengt har så lågt kundnummer hos Hansen Racing att expediterna frågar vördnadsfullt, hur gammal är farbror egentligen. Sonen Mats åker 7,50 301km/h. Sondottern Jonna har tagit förarlicensen innan körkortet.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

(Svenska) Gottfrid gästar Martinez omgiven av amerikanska bilar ikväll lördag

(Svenska) Dansbandet Martinez tillhör de bästa i Sverige. Med 40 år på vägarna har de 60.000 följare.  Kvällens dans sänder de från USA-hallen i Skandinaviens största bilmuseum, Härnösands Bilmuseum. 

(Svenska) Hotrodkaross från en höfläkt.

(Svenska) En gammal goding från 2007. Ryktet om Buickroadstern lät som en skruvad överdrift och ryktet om Packardrodden som en direkt lögn. Sånt finns bara inte. När jag kom fram visade det sig att båda ingick i en bedövande verklighet och att ägaren Olle Hedberg med familj var på riktigt. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & FOTO) 

(Svenska) Från arkivet

(Svenska) Speaker i Halden 2005.

(Svenska) Just do it.

(Svenska) Krantzjackan går inte att sprätta hem via Internet på en fylleriruta. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Efter krocken

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in