(Svenska) Cuda Custom med modern Hemi.

(Svenska) Ombyggnadskitet från Bouchillon Peformance Enginering funkade perfekt. Nu har Åge Dyrhaug en direktinsprutad 5,7 liters Chrysler Hemi med tillhörande låda och allt passade.
 

(Svenska) Nu är jag en grinig surgubbe.

(Svenska) Mitt nya favoritprogram på TV är "Vegas Rat Rods" eller "Vrålåk i Sin City", det har varit flera namn på det programmet. Sedan har man ju tittat på Rat Rods på You Tube också och retat mig på det petiga reglerna i Sverige.  av: Jan Silèn

(Svenska) VÄRLDSBÄST! Classic Car Week Rättvik en rykande karneval 2019.

(Svenska) Det här var det bästa Classic Car Week jag varit med om. Perfekt väder i tolv dagar, nya event, nya människor, overkligt skön karnevalkänsla och bara fun, fun, fun. Världens bästa träff ligger i Sveriges Californien, Dalarna.  
Solvalla biltorg

(Svenska) Åk Dixie Highway med din jänkare. 600 mil nercabbat i USA.

(Svenska) Nu har de gjort det igen Pia och Dan från Karlstad. Först var det Lincoln Highway, sedan Route 66 och nu en musikresa i Elvis, countryns och bluesens fotspår. De kallar resan Dixie Highway. 

(Svenska) Los an Gyenes 2019

(Svenska)

Dags för mitt andra besök på Los an Gyenes träffen i Gynesdias här i Ungern. Jag var dit 2014 första gången och den träffen gav mycket mersmak. av Mikael Gideryd. 

(Svenska) Krantz Krönika: Kvällen när Eva Eastwood ringde.

(Svenska) Eftermiddagen övergick i kväll. Utan att någon sade något sjönk lunken in i landningsläge hos den lilla familjen i Gussjö.

(Svenska) World of Classics Museum and Sales film september 2019.

(Svenska) Tony har Hotrodfeber Deluxe. Han visar en kompressormatad Ford från 1932. Detta i det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 

(Svenska) Arkivbilden september 2019

(Svenska) Ramlar på dom ibland. Bilderna och minnena. Vi börjar i Sollefteå 2001. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Gottfrid åker ur Idol.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Krantzen byter svetspistol

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in