(Svenska) Totalskrotade det trafikförsäkrade rodbygget på första resan.

(Svenska) Den nylackerade 32:an rullades ut och startades. Inge lade i driven och rullade iväg. Två minuter senare spann den loss, fick ett kast och drog in i ett betongfundament där den slog runt så både framaxel och bakaxel slets loss från ramen. Totalskrot på provresan. 
 

(Svenska) Cadillacträff i Florida med Leif-Ivan Karlsson och Susanne.

(Svenska) Krantz Classic gruppresor kommer alltid med överraskningar. Svenskarna 2019 vaknade upp till en ny dag och fick plötsligt  chansen att träffa Leif-Ivan och Susanne på en spontan Cadillacträff i stan.  

(Svenska) Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 4 sista avsnittet

(Svenska) I tidigare avsnitt har vi behandlat tre av hobbyns fyra hörnstenar. Nu kommer vi till den fjärde = miljön och dess inverkan på vår framtida överlevnad. - Allvarligt talat. Jag får skallebank av cruisingar.  Jag veeet!  Det låter som om Krantzen är hundra år!!!   En tristnisse vars raggarhormon failar i sista perioden men GLÖM DET.  Jag kommer sitta i rondellen till jag trillar av pinnbulten.
Solvalla biltorg

(Svenska) Rotavdrag för bilrenovering införs från 200401

(Svenska) Nu kan du låta någon annan renovera din entusiastbil och dra av det på skatten.  Rotavdraget utvidgas att inte bara gälla fastigheter utan även "fordon för kulturellt bevarande" som det heter.  Rut och Rot får sällskap av Rodavdraget

(Svenska) Svennes Bilar

(Svenska) I mitten av 80-talet dök det upp en figur här i byn som hyrde in sig på BP-macken och drev en firma som sålde bilar i 5000-kronors klassen. AV: Jan Silèn

(Svenska) Månadens bil från World of Classics Museum and sales

(Svenska) Tony går ut i garaget idag och torrkör. 

(Svenska) IdolGottfrid gick hem i Florida

(Svenska) -Du hade vunnit om du varit med i Amerikanska Idol, sade flera amerikaner.  Lätt att säga. Klart var att musikstilen gick hem där Gottfrid spelade under två kvällar.
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Persåkers webbutik dubblar

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in