(Svenska) Med Barracuda i 40 år.

(Svenska) Bilen stod på skroten utan motor 1980. Färdigåkt om det inte hade varit för dragracern Bengt Åkerlund. Han gav bilen 40 år till and counting . . 
 

(Svenska) Större turbo i Cubalincoln.

(Svenska) För er som minns project Cubalincoln. Nu monteras en större turbo och den går som aldrig förr. Projektet därmed avslutat. Bilen till salu. 

(Svenska) En custom är DU med lysen.

(Svenska) Smaka på ordet.  Visst man kan köpa en bil som speglar jaget. BMW för raceputtar. Jaguar för välbärgade. Tesla för de som tar framtidståget och Challenger för de som lutar bakåt i tiden. Sedan har vi CUSTOM.  De som bygger sig själva i plåt.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

(Svenska) Pontiac Coach lyft ur ett kärr.

(Svenska) En rod får gruset att knastra bakom mig.  Snurrar runt och bara trycker av utan att kolla skärpa och ISO.  I ett grått januari tonar bilderna fram på dataskärmen som sommarblixtar från igår.

(Svenska) KAPPAPONTIAC by GM. Nä, det är inte första april.

(Svenska) Det är 1:a januari. Worldkustom har skrivit om sorgen efter Oldsmobile, Pontiac, Packard och DeSoto men det kommer nya bilmärken också. KAPPA är en "nyare" bakhjulsdriven plattform från GM och kärleken till GTO går aldrig ur.  

(Svenska) Besiktning i Borlänge 2008

(Svenska) Den sjunde maj 2008 var en grå onsdag i Borlänge. Icke desto mindre hade många fina bilar kommit ut ur vinterdvalan och stod i kö för korv, kaffe och koll.  
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in