(Svenska) David Strand i Umeå har byggt fyra roddar och har alla kvar.

(Svenska) Västerbottens bildemontering är vida känd. Stor verksamhet, stort upptagningsområde och stort hjärta för gamla bilar. Ägaren David Strand bygger roddar och customs på lediga stunder och vi ska titta närmare på trean och fyran. 
 

(Svenska) Samma kassettband i raggarbilen i 27 år.

(Svenska) Sillen har ett enda band i bilen. Det sitter i bandaren och startar automatiskt när man vrider om tändningsnyckeln. Under större delen av sitt vuxna liv har han haft samma C90 i cruisingbilen.  Det går på autoreverse runt, runt. 

(Svenska) Hans Kadi mästerbyggare

(Svenska) Vissa människor tycks ha kommit till jorden  förprogrammerade och förfokuserade.  De är liksom uppskruvade med en nyckel i ryggen och när de sätts ner på banan passerar de allt.  - Inte av denna världen brukar vi säga.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

(Svenska) Project 59 Cadillac top chop del 25 av 500 kanske

(Svenska) Nu går den.  Den direktinsprutade LT1 V8:an ur en 1994 Fleetwood startar snällt när man vrider om nyckeln.  Nu är man i sista kurvan och har upploppet kvar.

(Svenska) Rodbygge till salu.

(Svenska) Andreas Nygren i Ljustorp utanför Sundsvall har byggt på sin rod i flera år. Hantverket är oklanderligt. Den här killen kan sin svets och bygget utstrålar kvalitet.

(Svenska) Du kan alltid lita på USA

(Svenska) Jag har blivit el-allergiker. Efter pandemin kom i Sverige el-hysterin i TV, tidningar och antisociala media .. och Krantz blev allergisk.

(Svenska) Memory Lane. Burträsk 2009

(Svenska) Tolv år sedan. Cageswamp Cruisers i Burträsk tangerade rekordet.
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Verktygsbodens karossnurra

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Ride on clothes

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Den norske jenta.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in