(Svenska) Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 3

Sorry, this entry is only available in Swedish.


Want more stuff like this ! You have entered a free magazine Worldkustom.com Check out the rest of this months articles.  Also the arcive with all the recent issues. Have fun! 

sticker

3 thoughts on “(Svenska) Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 3

  1. Jag tror att prisbubblan för många bilar kommer gå som för T-Fordarna. Tror dessutom att tillgången är alldeles för stor som på efterfrågan av 1950.60.70-talsbilarna framöver. Då tror jag att efterfrågan på orörda bilar med patina kommer att öka som plåtkarosser från 1930 40-talet även ombyggda till Hot-Rods med märkesdelar. Vi är tyvärr översvämmade av totalrenoverade bilar med en dunkel historik och delar från katalogfirmor..

  2. Det är väl klart att det är trevligt om något monetärt värde kan finnas i de hobbyfordon man en dag tvingas lämna efter sig- dom lär väl inte gå in genom luckan till sista p-platsen. Däremog tror jag att man kanske inte skall bry sig så mycket om det värdet för jag har än så länge inte upplevt någon hobby som inte kostar pengar…..det är liksom en inbyggd del i drivkraften, att fundera över hur saker går att förfina, skaka fram pengarna till att göra det där lilla extra, spara, vänta, planera, drömma….vem bryr sig egentligen om ifall värdet består så länge man kan övertyga sig själv om att det är värt det för eget välbehag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *