(Svenska) Miljöpelle

Sorry, this entry is only available in Swedish.


Want more stuff like this ! You have entered a free magazine Worldkustom.com Check out the rest of this months articles.  Also the arcive with all the recent issues. Have fun! 

sticker

3 thoughts on “(Svenska) Miljöpelle

  1. Ja Åke Krantz, visst är det en tragedi att miljömupparna fått förstöra så mycket. Minns själv när man gick på skroten och letade delar, vilka bilar man såg där och vilja drömmar de födde. Bor själv i Tullinge mellan Stockholm och Södertälje så några skogsvrak hittar man knappast i nätområdet längre tyvärr. Kul att du tog dig tid att fotodokumentera de tre byarna i alla fall.

  2. Har ett minne från nån filmsnutt som låg ute i YouTube begynnelse där de byggde en ny väg med pressade skrotbilar från en närbelägen bilskrot som uppbyggnad i en ravin. Man kunde se bla pressad Packard 56 front, Cheva 51 ,Olds 48 mm. Och jag tror filmsnutten var från tidigt 60 tal och detta var i delstaten Oregon.

  3. Ja nog var det en sorglig historia det här med skrotbils insamlingen. Det var ju en stor del av vårt lands historia som hamnade i pressarna för att bli en Toyota, Fiat eller nåt annat rysansvärt. Det som hamnade i pressarna var historien om den vanlige arbetarens frigörelse. Sen Kent Åberg. , En mycket saknad god vän som förevigade mycket sk skrot med kameran. Vila i frid min vän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *