Stefan Björk. Gift med Cadillacen

Efter sex år i garaget har han gift sig med bilen. Renoveringen tog alla dagar i garaget inklusive lördagar, söndagar, julafton och midsommar under 2 år. 
 

Backseat roadtrip med Krantz&Krantz

Pojkarna kom hem från gymet på Santa Barbara. De släppte träningsbagarna vid poolkanten så magnesiumpulvret yrde. - Pappa, nu blir det roadtrip och du skall med, sade de. 

Cadillac Muzeum i Ungern

Då var det dags igen för en liten rapport här ifrån Ungern. Den här gången är det från ett besök i Cadillac Muzeum i Keszthely. by Mikael Gideryd, boende på plats.
Solvalla biltorg

Mossan trollar.

Lilla Lincoln hade nosat upp en norrländsk grusväg. Inte ett gupp och kantad av mossa lirade den duett med den ljudlöst gungande Markfemman. Allt var stilla fröjd.

Dags att tänka på vintern. Hur ska du ha det?

Sörja eller fira 2019? Blir det minusgrader och sörja som alla tidigare år eller blir det +25 och fira? Blir det bara snack som tidigare vintrar eller blir det verklighet 2018?  Gunnar gjorde det för 30 år sedan. 

KRÖNIKA: Leif-Ivan klockan tio.

Susanne Karlsson välkomnade mig till World of Classic Museum and sales i Tumba.  Hon kom som vanligt emot mig med sitt intagande leende och en dunlätt kram. 

Månadens Leif-Ivan augusti 2018

Det har utkristalliserat sig flera experter bland bilrenoverarna i vårt land.  Det finns Cadillacexperter och Buickexperter och Chryslerexperter och Stefan Wernestrand är just det senare. 

Project Cadillac 59 del 12 av 500 kanske

NU BLIR DET BIL IGEN !!! 
Usabil.nu

blog stream

Leif-Ivan Karlsson chockar Amerika.

Leif-Ivan chockade bilauktionen på Fort Lauderdale Beach i helgen. Han utklassade allt och inte ens amerikanarna hade råd att handla. De kunde bara se på hur den enorma kavalkaden av bilar han presenterade rullade förbi under näsan. Välkomna till Kung Karlsson show. 

Torsdagsträff Hansen Racing sista chansen.

Alla som håller på med bilar vet vad Hansen Racing är. Speedshopen och reservdelsfirman som startades 1966 av Carl Hansen förfogar idag över ett lager på 13.000 kvadratmeter.  Nu på torsdag 30/8 är det sista torsdagsträffen för sommaren. 

Krantzjackan till Nykvarn i morgon lördag 11 augusti

Nu kommer den till Nykvarn. Skinnjackan från det svenska femtiotalet med rätt skärning , material och foder.  En äkta vintagejacka med svenska rötter som klär dig  helgdag som vardag och som blivit en succé bland bilfolket. Med serienummer.

Krantzjackan kommer till Nykvarn lördag 11 augusti!

Nu kommer den till Nykvarn. Skinnjackan från det svenska femtiotalet med rätt skärning , material och foder.  En äkta vintagejacka med svenska rötter som klär dig  helgdag som vardag och som blivit en succé bland bilfolket. Med serienummer.

Worldkustom augusti

Massor av sommarläsning. 

15.000!! Rekord på rekord för Nostalgidagarna Härnösand.

Över 2.500 bilar och 15.000 personer invaderade Härnösand i lördags. Det finns tre saker som är viktiga för en bra träff: Vädret, vädret och vädret. Med trettiogradig värme hela veckan når just nu Nostalgidagarna Härnösand mytiska höjder. 

Härnösands Bilmuseum slog nytt besöksrekord

Den 27/6 2018 backade en fullsatt Birkabåt in i Härnösands hamn för tredje gången detta år. 1500 resenärer klev av jämte en hel del av personalen på 300 pers. 

Krantz&Krantz nya singel CCW

Bandet som spelat runt Sverige, i Finland och i USA släpper en singel som heter Classic Car Week.  -Vi har växt upp med CCW så det var naturligt, säger bröderna Krantz.

Autoexperten Härnösand ny sponsor och annonsör.

Autoexperten Bilverkstad i Härnösand går in som sponsor och annonsör i Krantz Challenge respektive Worldkustom.  Event och Internet synkroniserat är det bästa sättet att nå ut 2018. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!