Fjärde året för South West Florida Nationals

Träffområdet är som vanligt exemplariskt med asfalt, gräs, vatten och utställningshallar med bilauktion och utställningar. Man blir fartblind i USA. 
 

How to make it in America.

Vi har skrivit om Mikael Francke tidigare då han på ett kåserande sätt bjöd på sig själv och sitt införskaffande av Green Card.  Green Card är nyckeln att kunna arbeta och bo på riktigt i USA. 

Gideryds Ungern - Go east young man!

Mikael Gideryd packade väskan på sextioårsdagen och drog österut till Ungern med sin Valiant. Sol, värme, trevligt folk, bilträffar och låga priser lockade. av Mikael Gideryd
Solvalla biltorg

Får man bygga hotrod i Norge? Sveriges besiktningsklimat får konkurrens.

Yepp, det går alldeles utmärkt. Bilar, årsmodell 1960 och äldre är dessutom besiktningsfria. Bättre än i Sverige alltså. 

Glada Hudik Summer Meet en av de bästa i Sverige

Grattis till den fina topplaceringen i omröstningen på www.crusingsverige.se Hudiksvall. Er cruising är omtalad sedan ett decennium. 

Månadens Leif-Ivan mars 2018

I kattmånaden skickar supermuseet i Tumba, World of Classics Museum and Sales, en tiger såklart.  Närmare bestämt en 1970 års GTO. 
Usabil.nu

blog stream

Roadtrip Washington DC till Cape Coral Florida 180 mil enkel

Christer Johansson och Krantz är vänner.  Christer startar sin resa ner till Krantz med en Buick Skylark cab från 1965.  Det är februari 2020. Vi snackar snö och hagel och senare trettio graders värme nere hos Krantzen. Ska Buicken hålla?  Häng med. 

Chevrolet håller längst

Ny rapport från Dina Pengar.se

Tillbaka till framtiden begravs?

Plötsligt hade Härnösand en cruise-in på helamerikanskt sätt då COOP:s dåvarande chef Peter Bergman anordnade USA-bilsutställning på parkeringen. Vanligt i Amerika. 

Muscle Car City har flyttat.

Rick Treworgys enorma muskelbilsutställning som vi skrivit om tidigare finns inte längre kvar på platsen.  Rick har flyttat utställningen en bit söderut på 41:an men  är fortfarande kvar i Punta Gorda, Florida.

Häng med Krantz till Florida.

Var vintern lång?  Gillar du sol, värme, bilträffar, havsbad, poolbad, god mat, äventyr, shopping, cruising, livemusik, barhopping, swap meet och alligatorer är detta resan för dig. Du kommer bo som en amerikanare, leva som en amerikanare och se saker ingen turist kommer åt.  

Challe från Californien kommer delta i alla Golden Krantz Challenge jubileumsåret 2018

Som vi skrivit tidigare kommer vår amerikanske vän Challe finnas med på alla Krantz Challenge under jubileumsåret 2018.  Vad han skall göra är oklart men nu är förhandlingarna avslutade och biljett köpt.  Challe blir med till Sverige. 

Worldkustom börjar Vlogga.

Vlogg betyder videoblogg.  Vi utökar verksamheten.

Här får Leif-Ivan Karlsson inbjudan till president Trump

(Florida onsdag 28 februari 2018) HÄR FÅR LEIF-IVAN OCH SUSANNE INBJUDAN AV DONALD TRUMPS NÄRMASTE PR-ANSVARIG I FLORIDA  ATT NÄRVARA VID BANKETT MED PRESIDENTEN SJÄLV. 

Vinn en 1957 GMC Suburban

De dyker upp ibland. Lotterierna.  Denna lysande Suburban lockade och Worldkustom handlade en lott. Det kan du också göra. JJ var en hyvens kille som kunde härbärgera bilen tills du hämtar den

Verktygsbodens lyftar regnar över Norrland

Två till av Verktygsbodens populära lyftar har landat 

Scandinavian Jackpot – dumma svenskar.

En strid ström svenskar köper hus på Floridas västkust just nu. Efter avslutat arbetsliv lockar värmen och det är ju inte direkt fult i omgivningarna. Men allt är inte som i Sverige. "Scandinavian Jackpot" säger de amerikanska mäklarna om dumma svenskar. 

Utsikter till lördag för Nykvarn – sol sol sol

Lördagen 11 augusti alltså sol sol sol.  Nykvarns träff All American Day andra helgen i augusti kommer statistiskt sett få otroligt sommarväder 2018. Nu kommer rekordet med 1.000 bilar.

Årets träff 2017 framröstad.

Cruisingsveriges omröstning på nätet är nu avslutad. Det blev storslam för Krantz Challenge som medverkade i fyra av listans sju bästa träffar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!