Thomas - det real deal. Bor i USA i en 70 år gammal husvagn.

Jag kastade mig på telefonluren om man nu kan säga att Iphone har lur. En ärrad föregångare och hjälte i Cadillachobbyn sades bo utanför Cape Coral i en Spartan husvagn från 1950. 
 

Västerås Summer Meet - Sveriges bästa tredagarsträff

Klas Brink och Susanne Moell drog iväg ett Västerås Summer Meet 2018 som hade allt! Sol, värme, bilar, liveband, tävlingar, cruising, marknad, shower, uppvisningar, restauranger, barer och ett flyt som gjorde helgen till en totalupplevelse. 

Kompressormatad 1957 Chevrolet i Ljusdal

Worldkustom var i Ljusdal i två dagar och gjorde reportage. Plötsligt exploderade asfalten utanför ES Motor. Vi sprang ut. Det vi fick se var Gävert 2.0
Solvalla biltorg

Man ska aldrig skryta över saker för då går det garanterat åt helvete

Skryt inte över din pålitliga bil eller andra saker som du har som är bra. Då går dom garanterat sönder. Det fick jag uppleva för 15-20 år sedan flera gånger om. Av: Jan Silèn

Tvärbroms hos Tommy och Jonas i Hov

Lincolnen flög fram över Mellansveriges böljande slätter. Jag halvlåg på skinnsoffan med en hand på ratten, tog den svaga vänsterböjen och va . . en Cheva här och en till och gubbarna sitter ute! 

Krantz krönika: Köra bil i Florida.

Jag körde mot rött.   -Då var det dags igen, log Kicki som satt bakom förarsätet i vanen.  Bankkvinnan förde räkenskaper där bak, tror jag. - Elva, glittrade hon. Tolv, sade yrkeschauffören bredvid mig.

April 2019. Månadens bilar i Leif-Ivans museum.

Snygga rumpor hos Leif-Ivan

Persåkers Speedshop och GB Racing 2019

GB glace racing släpper en ny strut till sommaren. Top Hat får sällskap av Top Fuel. 
Usabil.nu

blog stream

STORT PARTY med skivsläpp när Krantz & Krantz kommer till Härnösand.

Krantz&Krantz spelar runt hela Sverige, har gästat Finland och i Florida återkommande. Nu kommer vi hem till Härnösand! Boka Hernö Hanterverksöl IDAG för att få din plats

Res med Krantz till Florida februari 2020

Resorna överbokas direkt! Nu är det dags att boka 14 dagar i solen februari 2020. 

Krantz Challenge 2019 alla orter

HÄR kommer alla orterna för Krantz Challenge 2019!

Nostalgi i massor lördagen den 18 maj.

Vi är tre kompisar i Gnarp som byggt en varsin nostalgimack, Gulf, BP och Texaco. Nu kör vi nostalgimackens dag med öppet hus i mackarna. av Jan Silèn

Krantz Challenge till KRAMFORS 2019. Boka 10 augusti!

Anrika Riverside Cruisers i Kramfors har staplat bilträffar, motorshower och cruisingar i en ändlös rad av tidlös nostalgi genom åren. Nu 2019 BIG med Krantz Challenge i stan! Det blir en megafest i den svenska sommaren. BOKA IN 9-10 augusti NU!  

Classic Car Week

Official Music Video by Krantz & Krantz https://www.youtube.com/watch?v=TbA_Jc79sWs Från nya plattan Rewind Our Summer.

Sett på macken 2011 Bel Air.

En 2011 Chevrolet HHR men vänta nu  . . . !

27 superbilar till Sverige av Leif-Ivan Karlsson !!!

Han tar USA till Sverige. En oerhörd lista! Du får allt serverat. En ny laddning superbilar kommer till Tumbas World of Classic Museum and Sales i vår.  Du handlar tryggt och enkelt.

Ny platta från Krantz&Krantz

Krantz&Krantz är i Florida på vintersemester. I packningen ligger ett gäng nybakade cd-plattor direkt från pressen i Tyskland. Tolv låtar eget material efter tio år på vägarna med covers. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!