SWFL Spring Nationals Florida

... eller som vi säger på orten: Jetblue Park.  Multianläggningen heter så och ligger i Fort Myers på Floridas sydvästkust.  Varje vår är det bilutställning. 
 

Jag var en polismagnet.

Nu är jag ju ingen kriminell typ men när jag var ung hade jag en väldig förmåga att dra till mig polisers intresse. Polisen var jämt på fel plats vid fel tidpunkt och fel tillfälle. Av: Jan Silèn

Dax för Ullånger 24 augusti

Ullångersdagen ökar med "Swappis" 2019.  Dessutom som tidigare bilutställning, rock and roll och cruising.  Eventet växer.  Rapport från 2018.  En heldag i sikte folks.
Solvalla biltorg

Lock down Ungern släppt.

Här i Ungern släpptes en hel del av Coronarestriktionerna den 13 Maj. Det firade frugan och jag med en tripp på ca 25 mil till Barneys American Diner i Györ. av Mikael Gideryd

Såg-Perssons 1948 Pontiac.

När ägarna till två lika Pontiac 1948 parkerade utanför glasskiosken kom en äldre man förbi.  - "En sån där gick det här på fyrtotalet", sade han!  En fantastisk historia skriven av Åke Tjernell från Norrhassel väster om Sundsvall.

Krantz krönika: Skjutsade Leif-Ivan - fick en bil.

Familjen Krantz får besök av Susanne och Leif-Ivan Karlsson ibland. Karlssons bor som bekant i Fort Lauderdale på Floridas östkust och Krantzarna häckar i Cape Coral på Floridas västkust. En resa på tre timmar. Alltid kul när vi är hos dom eller de kommer över.

World Of Classic Museum and sales film augusti 2019

Tony visar denna gång hur man köpte bil på femtiotalet. Detta från det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 
Usabil.nu

blog stream

IdolGottfrid: -De kallade mig jukeboxen.

Det hände mer under Gottfrids audition. 

Gottfrid Krantz i Idol ikväll på TV4

Leadsingern i bandet Krantz&Krantz, Gottfrid Krantz, går från garaget och Chevamotorerna till TV-rutan ikväll.  -Vi har en raggare i lineupen, säger Idoljuryn.

Sol och värme och massor av folk och bilar när Krantz Challenge kom till Kramfors.

Klubben Riverside Cruisers plats utnämnde Krantzen direkt till tävlingens vackraste någonsin. Ärstaparkens utsikt över böljande ängar med rödvita bondgårdar och slingrande badsjöar är Sverige när det är som vackrast. 

Meguiars delar ut massor med priser i morgon lördag Ärstaparken Kramfors

Tävla gratis och få en goodiebag. I Kramfors lördagen 10 augusti klockan 13:00 startar den stora bilshowen Krantz Challenge! Blixtrande bilar, rock and roll, spänning, skrällar och galenskaper. Ta med stolar / filtar.

Krantz Challenge Hudiksvall solsuccé 2019

Nytt för i år var nostalgisk modevisning från 50-60-70-talet. Nytt var också Hassecampingen. Glada Hudik Summer Weet gör det igen. Växer och förnyas med en sällan skådad optimism.  Ur jättekön till Krantz Challenge sållades en Lena ut som vinnare. 

MAGISKA Nostalgidagar i Härnösand med Krantz Challenge

En man från Michigan föll på knä och prisade Nostalgidagarna och Krantz Challenge i Härnösand. - "Fatta vad ni gör. Ni skapar något underbart ", sade han.  Foto: Alfred Krantz

Krantzen byter svetspistol

Byt inte svets. Byt svetspistol. Svetsen blir som ny!

Meguiar’s delar ut massor av goodiebags på Krantz Challenge i Västerås

Tävla gratis och få en goodiebag. På Västerås Summer Meet lördagen 6 juli klockan 13:00 startar den stora bilshowen Krantz Challenge! Blixtrande bilar, rock and roll, spänning, skrällar och galenskaper.

Sommaröppet hos Calle på Sveriges största bilmuseum. En totalupplevelse i svunnen tid.

Söndagen den 9 juni 2019, öppnade Sveriges största bilmuseum som ligger i Härnösand. Portarna är nu vidöppna, kaffet bubblar och över 4.000 kvadratmeter med styvt 200 bilar jämte motorcyklar, cyklar, motorer och kuriosa ligger för besökarnas fötter.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!