Lock down Ungern släppt.

Här i Ungern släpptes en hel del av Coronarestriktionerna den 13 Maj. Det firade frugan och jag med en tripp på ca 25 mil till Barneys American Diner i Györ. av Mikael GiderydBarneys American Diner i Györ ligger väldigt nära gränsen till Slovakien. Vi var hit förra året  på Rockabilly Parking och gillade det vi såg.


Så för att fira att det delvis har öppnats upp så åkte vi ca 25 mil för en hamburgare. Tyvärr stod Signeten hemma nu med. Vi har lite bromstrassel så vi chansade inte. I fjol var det fullt ös här, med bilar, hojar, folk och musik.

Vi var konstigt nog ensamma på dinern. Vi kom ganska sent, men dom sa att det hade varit rätt mycket folk där tidigare på dan. Alltid har man otur. Jag hade hoppats få träffa lite vänner där nu. Men bättre lycka nästa gång. Utifrån ser inte Barneys så märkvärdig ut. Snarare väldigt anonym. Men invändigt blir det annat.
Det är så här jag skulle vilja det hemma istället för ett mer traditionellt hem.
Jag håller på med lite pyssel i huset. Vi får se om det blir nåt vettigt.

Det är väldigt trevlig personal här och maten är underbar. Med tanke på krockkudden runt midjan så är det nog bra att det är en bit att åka.

Det händer  inte så mycket här nu. Jag och en bekant ska försöka få igång fikaträffar som följer de regler som finns idag angående folksamlingar, andningsmasker mm.

Inte helt enkelt men vad katten, allt behöver ju inte va så stort.Ett problem idag är: Hur dricker man kaffe med masken på?  :)-
– Ja, det var allt från mej här i Ungern för den här gången. Se till att hålla er friska och att undvika provocera myndigheter, politiker mm nu.
Följer oroligt spontancruisingen i Sverige. Vår motorhobby är inte  populär i vissa kretsar.

-Vi får inte ge dom en chans att stoppa vår hobby. Ha det gott alla.
Micke ”Magyar” i Ungern.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *