Japp, där satt den. Bollnäs Motorrevy fyllde ishallen 2019

Alltid mycket folk med 2019 tog det slut på plats. Fullt på ishallens golv och fullt i Nostagigången bakom läktaren. Vidare fullt uppe på  läktaren och fullt på  finbilsparkeringen utanför tack vare det utomordentliga vädret. - Där satt den general Christer Edströms!!
 

Dubbelgångaren

Hobbyn är långt ifrån bara plåt och årsmodeller. Det sociala är den viktigaste biten, som när jag hittade en dubbelgångare, till på köpet nästgårds. av Åke Tjernell

150 mil med bil och släp på 19 timmar

En kompis och jag var till Haparanda och vände, en liten tripp på 150 mil tur å retur. Och vad skulle vi nu till Haparanda och göra? Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

Project Cadillac 59 top chop del 17 av 500 kanske

KML i Sundsvall målar ofattbart blankt.  Plötsligt är drömmen om en choppad Cadillac 59:a verklighet. 

Krantz Challenge Superfinal Rättvik

Classic Car Weeks är världens bästa bilträff. Ingenstans kan du se gammelbilar snurra till musik i tre kommuner samtidigt under tio dagar. En nostalgisk dröm i tid och rum. 

Krantz krönika: Kan noll ha olika värde?

Nu skulle min pedagogiska matteadjunkt Gunnarsson varit här men jag vet inte om han lever. Jag läste aldrig läxor. Gick ut 4-årig teleteknisk ingenjörsutbildning 1976. Matten var lätt men nu har jag fått problem med siffran noll.  

Månadens World of Classic juni 2019

Leif-Ivans son Tony tar oss med på en fredag i museet.  Norrlänningarna är bra på att åka 100 mil till museet i världsklass. -När kommer södra Sverige på besök till detta fantastiska ställe, undrar Krantz?
Usabil.nu

blog stream

Fler än alla är intresserade av Nostalgidagarna Härnösand

Nostalgidagarna Härnösand bänder mattematikens lagar. Intresset för att komma till Härnösand under Nostalgiveckan 2019 går inte att straffa. Det är 101% tydligen.

Meguiar’s ny storsponsor i Krantz Challenge

Meguiar's tar över. Tidigare bilvårdsleverantör bytte ledning i våras. Efter tio år med Krantz Challenge valde de lämna fältet fritt. Ett telefonsamtal till Meguiar's räckte. 2019 åker vi med proffsens val, Californiaföretaget Meguiar's. 

Avslöjat rodbygge i Härnösand

Myran skulle hämta en mojäng i ett garage i stan och . . .  va-ba-nu-ba!?  En hotrod i fejset. 

Världens finaste Cadillacrenovering till Krantz Challenge?!!!

Det har gått rykten söderut så ... här kommer grejen så alla får koll.

MittMedia sänder två timmar från Nostalgidagarna Härnösand för tredje året i rad.

Nostalgidagarna sätter Härnösand på kartan som inget annat event. 1,7 miljoner såg direktsändningen från Krantz Challenge på Mellanholmen 2017. 2018 likadant och nu sänder man två timmar för tredje året. -Eventet har FLER tittare än våra toppfavoriter Hockeykväll och galabevakningar, säger MittMedia själv.

Sommaröppet hos Calle på Sveriges största bilmuseum. En totalupplevelse i svunnen tid.

Söndagen den 9 juni 2019, öppnade Sveriges största bilmuseum som ligger i Härnösand. Portarna är nu vidöppna, kaffet bubblar och över 4.000 kvadratmeter med styvt 200 bilar jämte motorcyklar, cyklar, motorer och kuriosa ligger för besökarnas fötter.  

Den norske jenta.

Damen som vann People's Choice på Livsstilsdagen under Classic Car Week var ingen av de svenska tävlande. En besökare från Norge tog publiken med storm. - Hvem var den mystiske jenta fra Norge? 

EN plats till Florida i november kvar. Möjligen två.

Krantz gruppresor till Florida har varit överbokade från starten 2018. 16-30 november 2019 åker vi igen. Gruppen är klar. En sista plats finns kvar för dig som anmäler dig snabbt.  I värsta fall två om du vill ha med en vän men snabba ryck gäller. 

1972 Ford Thunderbird orörd lågmilare.

En  landsvägskryssare med allt det som identifierar en riktig jänkare. Vi snackar en av de sista riktigt stora, starka, mäktiga ändå låga, slanka och vansinnigt vackra amerikanarna.  Två ton. 300 hästar och TIO bakljus. Thunderbird mina damer och herrar. 

Härnösands Bilmuseum storsatsar 2019

Worldkustom har fått en exklusiv vallning inför säsongen 2019 i Sveriges största bilmuseum. Detta med ägaren Calle Lundkvist.

Krantz Challenge 2019 alla orter

HÄR kommer alla orterna för Krantz Challenge 2019!

Krantz Challenge till KRAMFORS 2019. Boka 10 augusti!

Anrika Riverside Cruisers i Kramfors har staplat bilträffar, motorshower och cruisingar i en ändlös rad av tidlös nostalgi genom åren. Nu 2019 BIG med Krantz Challenge i stan! Det blir en megafest i den svenska sommaren. BOKA IN 9-10 augusti NU!  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!