Drömmen om en gammal pickis

HD-folk brukar komma i gamla pickisar. Det finns något genetiskt som sammanbinder tvåhjulsåkare med flakmaskiner. Raggare på vischan har gärna en i carporten och tuffa töser studsar omkring i dem.
 

Summer Jamboree i Grycksboparken

Värmen låg trygg över Dalarna i julikvällen. Myran och Krantz gled in i skymningen. Musiken spelade från dansbanan och de tända lamporna tog för sig mot den allt mer mörknande fonden. 

Sillens pappas 1960 Mercedes har gått 4900 mil.

Dum bil. Mercedes ökenlösningar på det mesta får märket att framstå som ett hemmabygge bredvid en amerikanare, säger Jan Sillen Silén från Gnarp. 
Solvalla biltorg

Krantz Challenge Hudiksvall.

Glada Hudik Summer Week samlar numera 30.000 pers. Cruisingen är en av de bästa i Sverige, livemusiken strömmar över kajen och på andra sidan gatan med tusentals bilar är restaurangerna överfulla. 

USA Kinder. Tre i en.

TRE reportage i ett denna gång med Worldkustom. 1968 Dodge Charger 440, Jeep ratrod och 1969 Pontiac Firebird 455.

De resande åter normala efter Krantz Classic Floridatravel.

Bevistade den årliga vårutställningen i Bollnäs i helgen. Motorrevyn heter den och den hölls för fyrtionde gången. Utställningen i ishallen är startskottet för hobbyn på dessa breddgrader.

Maj 2019. Månadens bil i Leif-Ivans museum

World of Classics i Tumba är ett museum i världsklass. Alla dina drömbilar från det amerikanska femtiotalet samlat i två våningar med 1000 kvadratmeter i varje PLUS en festvåning längst upp.  MÅSTE SES
Usabil.nu

blog stream

1972 Ford Thunderbird orörd lågmilare.

En  landsvägskryssare med allt det som identifierar en riktig jänkare. Vi snackar en av de sista riktigt stora, starka, mäktiga ändå låga, slanka och vansinnigt vackra amerikanarna.  Två ton. 300 hästar och TIO bakljus. Thunderbird mina damer och herrar. 

Härnösands Bilmuseum storsatsar 2019

Worldkustom har fått en exklusiv vallning inför säsongen 2019 i Sveriges största bilmuseum. Detta med ägaren Calle Lundkvist.

Verktygsboden levererar igen

 - Bästa jag gjort, säger Åke i Norrhassel. 

Krantz&Krantz gör soundtrack till reklamfilm

När det gäller att skaffa sig den skarpaste kniven i lådan tillfrågades Krantz & Krantz om det inledande soundtracket. Knivslipar'n heter företaget.

STORT PARTY med skivsläpp när Krantz & Krantz kommer till Härnösand.

Krantz&Krantz spelar runt hela Sverige, har gästat Finland och i Florida återkommande. Nu kommer vi hem till Härnösand! Boka Hernö Hanterverksöl IDAG för att få din plats

Res med Krantz till Florida februari 2020

Resorna överbokas direkt! Nu är det dags att boka 14 dagar i solen februari 2020. 

Krantz Challenge 2019 alla orter

HÄR kommer alla orterna för Krantz Challenge 2019!

Nostalgi i massor lördagen den 18 maj.

Vi är tre kompisar i Gnarp som byggt en varsin nostalgimack, Gulf, BP och Texaco. Nu kör vi nostalgimackens dag med öppet hus i mackarna. av Jan Silèn

Krantz Challenge till KRAMFORS 2019. Boka 10 augusti!

Anrika Riverside Cruisers i Kramfors har staplat bilträffar, motorshower och cruisingar i en ändlös rad av tidlös nostalgi genom åren. Nu 2019 BIG med Krantz Challenge i stan! Det blir en megafest i den svenska sommaren. BOKA IN 9-10 augusti NU!  

Classic Car Week

Official Music Video by Krantz & Krantz https://www.youtube.com/watch?v=TbA_Jc79sWs Från nya plattan Rewind Our Summer.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!