Chev 38 bland ormbunkar och kokkaffe.

Elstolpe 62 i Hälsingland. John Deere Road. Skogen svart mitt på dan. Regndroppe i nacken. Väg som en lakritsrem. Jorddoft och felkörning. Big Gustafsson i Stamnäs Hudiksvall leker man inte med. 
 

Specialinbjudan till Mac Tools verktygskonvent.

Hit kommer inte allmänheten. Detta är bara för återförsäljare. Tack vare en kompis i Florida fick Worldkustom ett inplastat pass på bröstet och kunde delta som gäst.  Välkomna bakom stängda dörrar Worldkustoms läsare.  

Lakeland Winter Auto fest 2019

Välkomna till Florida och Lakeland. Flygfältet slash festivalområdet som rymmer bilutställning, salubilar, bilauktion med bilar från sex hangarer, swap meet och marknad. Bra skit. 
Solvalla biltorg

Rolling Dudes Festival i Alperna

En av arrangörerna i Österrike frågade mej om jag kunde försöka få in det här i Worldkustom. Jag tycker det platsar. Vad tycker ni? by Mikael Gideryd.

Krantz Krönika: Vilda Västern med Meguiar's

Krantz Challenge är en väl regisserad och underhållande show i två timmar sägs det. Ett  klanderfritt maskineri sedan elva år tillbaka. -Jo tjena. 

World of Classics Museum and sales film oktober 2019

Buick Limited  cab 1958. Detta i det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 

Arkivbilden oktober 2019

Ramlar på dom ibland. Bilderna och minnena. Vi börjar i Sollefteå. 

Klantskallen nummer ett

Jag har strulat till det många gånger under åren. Har det inte varit av min egen klantighet så har det varit ren otur. När jag låg i lumpen pratades det om civil rättegång och fängelse men som vanligt var jag oskyldig. Här är några av alla blunders som avslutas med den värsta tabben. Av: Jan Silèn
Usabil.nu

blog stream

November coming up.

Jag hann göra tidning denna gången också trots garagebygge, floridagruppresor, Idol och bilbygge. Fullspäckat nummer  1:a november.

Gottfrids tolkning av ”Angels” fick publiken att jubla.

Från ensamt vibrato i trappan till powerballad i refrängen. Gottfrids röstkontroll är utan motstycke i Idol. Publiken applåderade spontant efter bara några stillsamma sekunder för att explodera i ovationer i refrängen. 

Två sekunder av Gottfrids makalösa uppvisning i fredags.

Jag lovade tidigare att återkomma med en utförlig rapport från Gottfrids framträdande i Idol i fredags den fjärde oktober 2019. Det blir övermäktigt. Låt oss bara titta på två sekunder av hans nittio då han sjöng den kända rockabillyversionen av Rihannas Umbrella.

SE IDOLGOTTFRID LIVE FREDAGEN 18 OKTOBER

Bussen går från Härnösand och stannar i Sundsvall, Hudiksvall och Gävle. Hotell, resa, inträde till TV-studion med 2 timmar show och på lördagen shopping at Mall of Scandinavia! - KOLLA PRISET! 1575 spänn!  

Gottfrid Krantz åkte kromad armbåge in i riktiga Idol

Från måndagens rock-and-roll-röjare på vinyl spolade Gottfrid fram kassettbandet 20 år och tog en lugn Eagleslåt. Han kunde inte köra en uptempo wapbabeloba till. Men skulle detta hålla?

Sol och värme och massor av folk och bilar när Krantz Challenge kom till Kramfors.

Klubben Riverside Cruisers plats utnämnde Krantzen direkt till tävlingens vackraste någonsin. Ärstaparkens utsikt över böljande ängar med rödvita bondgårdar och slingrande badsjöar är Sverige när det är som vackrast. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!