Cuda Custom med modern Hemi.

Ombyggnadskitet från Bouchillon Peformance Enginering funkade perfekt. Nu har Åge Dyrhaug en direktinsprutad 5,7 liters Chrysler Hemi med tillhörande låda och allt passade.
 

Nu är jag en grinig surgubbe.

Mitt nya favoritprogram på TV är "Vegas Rat Rods" eller "Vrålåk i Sin City", det har varit flera namn på det programmet. Sedan har man ju tittat på Rat Rods på You Tube också och retat mig på det petiga reglerna i Sverige.  av: Jan Silèn

VÄRLDSBÄST! Classic Car Week Rättvik en rykande karneval 2019.

Det här var det bästa Classic Car Week jag varit med om. Perfekt väder i tolv dagar, nya event, nya människor, overkligt skön karnevalkänsla och bara fun, fun, fun. Världens bästa träff ligger i Sveriges Californien, Dalarna.  
Solvalla biltorg

Åk Dixie Highway med din jänkare. 600 mil nercabbat i USA.

Nu har de gjort det igen Pia och Dan från Karlstad. Först var det Lincoln Highway, sedan Route 66 och nu en musikresa i Elvis, countryns och bluesens fotspår. De kallar resan Dixie Highway. 

Los an Gyenes 2019

Dags för mitt andra besök på Los an Gyenes träffen i Gynesdias här i Ungern. Jag var dit 2014 första gången och den träffen gav mycket mersmak. av Mikael Gideryd. 

Krantz Krönika: Kvällen när Eva Eastwood ringde.

Eftermiddagen övergick i kväll. Utan att någon sade något sjönk lunken in i landningsläge hos den lilla familjen i Gussjö.

World of Classics Museum and Sales film september 2019.

Tony har Hotrodfeber Deluxe. Han visar en kompressormatad Ford från 1932. Detta i det helt oslagbara jänkiebilsmuseet World of Classic Museum and sales i Tumba. Åk dit! 

Arkivbilden september 2019

Ramlar på dom ibland. Bilderna och minnena. Vi börjar i Sollefteå 2001. 
Usabil.nu

blog stream

SE IDOLGOTTFRID LIVE FREDAGEN 18 OKTOBER

Bussen går från Härnösand och stannar i Sundsvall, Hudiksvall och Gävle. Hotell, resa, inträde till TV-studion med 2 timmar show och på lördagen shopping at Mall of Scandinavia! - KOLLA PRISET! 1575 spänn!  

Gottfrid Krantz åkte kromad armbåge in i riktiga Idol

Från måndagens rock-and-roll-röjare på vinyl spolade Gottfrid fram kassettbandet 20 år och tog en lugn Eagleslåt. Han kunde inte köra en uptempo wapbabeloba till. Men skulle detta hålla?

NI VANN som röstade på Gottfrid Krantz i måndags

Gottfrid satte bollen i krysset när det gällde men huvudpersonerna i dramat var alla ni som bar honom fram med era röster.  Hans röst var inget värd utan er röst och röstade gjorde ni så diagrammen sprätte på TV4 till den grad att programledaren Per Lernström nämnde det i tisdagens Idol.  NI GJORDE DET FANTASTISKA! 

Gottfrid åker ur Idol.

Raggar'n Gottfrid Krantz åker ur Idol ikväll måndag 16/9 . . om inte du röstar. TV4 sänder Idol klockan 20:00 och Gottfrid har valt rock and roll så det ryker men hans röst har inget värde utan din röst. 

Gottfrid Krantz top 20 i Sveriges Idol 2019.

Härnösand fredagen den 13 september 2019.  Gottfrid tog sig för pannan när Idoljuryn gav beskedet igår torsdag:   - Du är med bland de tjugo bästa. Välkommen till kvalveckan. Stora scenen är din på måndag i direktsändning i TV4. 

Vinna eller försvinna. Gottfrid tävlar i Idol igen ikväll.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, 9-12 september syns Gottfrid i TV-rutan igen. Han vet inte hur programmen är klippta så mer specifik info än så går inte att ge men nu gäller det. 

Gottfrid tävlar ikväll i Idol. Åker han ut?

"Raggaren" Gottfrid från bandet Krantz&Krantz  i  Härnösand möter nya svårigheter i kvällens idol.  -Många är fruktansvärt bra, säger han. Se hur det går.

IdolGottfrid: -De kallade mig jukeboxen.

Det hände mer under Gottfrids audition. 

Sol och värme och massor av folk och bilar när Krantz Challenge kom till Kramfors.

Klubben Riverside Cruisers plats utnämnde Krantzen direkt till tävlingens vackraste någonsin. Ärstaparkens utsikt över böljande ängar med rödvita bondgårdar och slingrande badsjöar är Sverige när det är som vackrast. 

Krantzen byter svetspistol

Byt inte svets. Byt svetspistol. Svetsen blir som ny!

Sommaröppet hos Calle på Sveriges största bilmuseum. En totalupplevelse i svunnen tid.

Söndagen den 9 juni 2019, öppnade Sveriges största bilmuseum som ligger i Härnösand. Portarna är nu vidöppna, kaffet bubblar och över 4.000 kvadratmeter med styvt 200 bilar jämte motorcyklar, cyklar, motorer och kuriosa ligger för besökarnas fötter.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!