Garagebygge med förhinder.

Garagetankar har alla bilentusiaster. Vi renoverar, utökar, hyr, lånar, bygger och drömmer om garage i olika twists and turns.  Eric Gustafsson story slår det mesta. 
 

Canada-Kens 1960 Corvette.

Ken LaChanse lägger in trean på Tremeclådan och husen flyger förbi som staketpinnar.  -Tjohoo, ropar jag på svenska och tappar nästan kameran i backen där jag håller den utanför bilen i rycket från 405-hästar'n.

Tre generationer dragracers

Farfar Bengt har så lågt kundnummer hos Hansen Racing att expediterna frågar vördnadsfullt, hur gammal är farbror egentligen. Sonen Mats åker 7,50 301km/h. Sondottern Jonna har tagit förarlicensen innan körkortet.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Gottfrid gästar Martinez omgiven av amerikanska bilar ikväll lördag

Dansbandet Martinez tillhör de bästa i Sverige. Med 40 år på vägarna har de 60.000 följare.  Kvällens dans sänder de från USA-hallen i Skandinaviens största bilmuseum, Härnösands Bilmuseum. 

Hotrodkaross från en höfläkt.

En gammal goding från 2007. Ryktet om Buickroadstern lät som en skruvad överdrift och ryktet om Packardrodden som en direkt lögn. Sånt finns bara inte. När jag kom fram visade det sig att båda ingick i en bedövande verklighet och att ägaren Olle Hedberg med familj var på riktigt. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & FOTO) 

Från arkivet

Speaker i Halden 2005.

Just do it.

Krantzjackan går inte att sprätta hem via Internet på en fylleriruta. 
Usabil.nu

blog stream

Efter krocken

Det tog många veckor att komma över krocken, men nu kan man skratta åt eländet. Av: Jan Silèn

Special, special Krantzjackor genom åren

Krantzjackan säljs med oförminskad styrka. Nästa jämna serienummer är 2.000. Några jackor är mer specialbeställda än andra. Här är några av dom.

Första bil-drullen hette James.

Som bilintresserad kanske du funderat över första bilolyckan.  Häng med till Ohio 1891.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!