100.000 kronor upp på bilarna på Zephyrhills 2020

Inte klokt! Prislapparna på alla bilar har stigit med 100.000 kronor eller mer på ett år. 2020 Zephyrhills var crazy på många sätt. 
 

Livsstilsdag och PinUp på Classic Car Week.

 - Classic Car Week är helt enkelt världens bästa motorvecka, säger Krantz. Här finns allt och dessutom kommer det nytt hela tiden.  Tisdagens Livsstilsdag på Parken är en ny hit.

Dr. Dauers fantastiska museum

Dr. Dauers Museum i Fort Lauderdale har inte öppet för allmänheten.  Du måste ha en dörröppnare för att komma in. Det har Krantz Classic Travels i Leif-Ivan Karlsson. 
Solvalla biltorg

1980 var jag till USA och fotade bilar

Det blev lite skrivtorka nu men så blev jag inspirerad av Bengt Dehlin från Hudiksvall, han har verkligen varit aktiv med kameran när han var ung och lägger ut många bilder på Facebook , varför knäppte jag inte fler kort i ungdomen? Av; Jan Silèn

Lifta med 1949 Cadillac Fleetwood.

Jag är 1,83 och väger 100 kilo.  Den här grabben bryter av mig på mitten när han vill kände jag där jag satt i baksätet.  Hank Williams dog i ett likadant baksäte by the way. 

Arkivbilden

Krantzen hittar gamla jpegs i arkivet 
Usabil.nu

blog stream

Tankar i natten.

Ja, jag tankade i natt. 8,64 /litern. Men nu var det ju inte det som jag tänkte på. Utan vår hobby och detta eländes virus inverkan på den. av Mikael Gideryd, Ungern

Raggare för Syrror 2020

Tack alla  som sitter kvar i bilarna i sommar.

Krantz Challenge och Covid19

Hur blir det sommaren 2020? Det enkla svaret är att förberedelser och planering pågår som vanligt.  

Verktygsboden levererar allt till nya garaget

Mars 2020. Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars. Gillar filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

2020-04-3 Idol-Gottfrid gick hem i Florida.

-Du hade vunnit om du varit med i Amerikanska Idol, sade flera amerikaner.   Klart var att musikstilen gick hem där Gottfrid spelade under två kvällar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!