Avon Park Florida

Du måste fatta: Krantz Classic Travels åker på massor av event under fjorton dagar.  Många är högoktaniga och då skapar laidback Avon Park den perfekta jämvikten.  
 

Verkstadschefens val. Chevrolet 1936 hot rod pickis.

Det skulle bli en A-traktor till sonen men han växte så fort och bilen så sakta. Bygget tog femton år och blev en hotrod till pappa istället. 

En stilla eftermiddag.

Har känt Paul Hodson i tio år. Vi gillar gitarrer och gamla jänkare. Passande nog svänger man av på Biscayne drive. Sedan startar det.  The  American hang out. Priceless.
Solvalla biltorg

Åh! WOW vilken bil !!!!!!!!!!!!!!

Vi var 13-14 år (1977-78) och jagade en rosa Edsel 1958 runt byn på trampcykel. Det var det häftigaste vi sett i bilväg. Av: Jan Silèn

February Cruise.

Finns det något bättre än att samla kompisarna och åka nercabbat till en stad i närheten och cruisa?  - Ja det finns det. Att göra det i februari. 

Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 3

I avsnitt 1 och 2 behandlade vi de psykologiska funktionerna och det demografiska underlaget. Nu har turen kommit till bilarnas prisutveckling. 

Månadens bil från fantastiska World of Classics i Tumba

Leif-Ivan Karlsson Jr: alltså Tony Karlsson är tillbaka i museet i Sverige och berättar om en bil som inte lämnar någon oberörd.  Thunderbird !!!

Bladar i arkivet från 2003

På reportageresa för Wheels i Vilda Västra. ( Medelpad/Ångermanlands inland) 
Usabil.nu

blog stream

Kombinerad arbetsyta, sortimentskåp och verktygsvagn

2020 januari. Verktygsbodens kombivagn är ett tänk jag uppskattar. Många möjligheter och kombinationer där.  

Verktygsboden levererar allt till nya garaget

Mars 2020. Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars. Gillar filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

Idol-Gottfrid signad av världens största skivbolagskoncern.

Universal Music Group har signat Gottfrid Krantz till sitt stall av artister och har gett ut en låt med honom. I dagarna kommer specialskrivna låtförslag inför kommande releaser. 

Persåkers webbutik dubblar

Jöran Persåker är en legend  inom svensk dragracing.  Hans start med tobaksaffär och speedshop i Stockholm är en milstolpe i svensk racinghistoria.  Idag finns han i en jättelokal i Åkers styckebruk och i februari 2020 dubblade webshopen antalet besökare.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!