Richies Gasser garage - Milner på riktigt

Det var något som inte stämde. U-pick alltså fältet för självplockning av pumpor kantades av de vackraste bilvrak och nostalgiska raceprylar. Jag frågade den vänliga damen bakom kassalådan. –Ahh det är Richies grejer, sade hon och hade redan mobiltelefonen uppe vid örat. Två minuter senare öppnades en värld av överraskningar.  Rich var Milner på riktigt. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & FOTO)
 

Krantz importerar en Cadillac från USA.

Det sköna giftet bubblar i ådrorna. Suget, känslan, passionen, sjukan medan trädkramarna  hänger i TV-apparaten dag efter dag och spyr över bensin och bilar. 

Sillen har besiktat. Jävla cementarslen!!

Är det något som retar mig är det slipsnissar till cementarslen som sitter bakom  skrivbord och hittar på den ena idiotiska regeln efter den andra. AV: Jan Silèn
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Snörök II Ride with Krantz lagom till järnnätterna

Del 2 av Krantz reportageresa till Hälsingland, Härjedalen. 

Celine och Sofi cruisar på nätet

De bor 49 mil ifrån varandra, ses varje dag på nätet och jobbar tillsammans i ett projekt.  Var sin 53:a har de också men det är inte bilarna som är projektet. De cruisar i en pod tillsammans och DU är inbjuden. Tredje säsongen startar den 17 juni  

Florida står kvar.

Pandemin tog två år av oss.   Florida står kvar dock.  

Försämrad soppa igen. Rislone har grejerna du ska ha.

Rislone är ett hundra år gammalt företag som servat bilbranschen från T-Forden.  Jag upptäckte det för fem år sedan.  Bra grejer. av Krantz 

Härnösands Bilmuseum, Skandinaviens största, öppnar 13 juni

2021! Jättemuseet som lackar bilar i TV4 och rymmer över 200 bilar PLUS mopeder, motorcyklar, motorer, barnvagnar,Barbie, mobiltelefoner och ett fullstort ångtåg ger historiska resor för alla. Portarna öppnar 13 juni klockan 11. 
Usabil.nu

blog stream

IDAG sön 13 juni 2021 öppnar Härnösands Bilmuseum för säsongen!

Skandinaviens största bilmuseum med nio hallar och över femtusen kvadrat utställningsyta plus ytterområden med bl.a. lingrävare, ånglok och vagnar öppnar säsongen IDAG!  Massor av NYTT.  Vad sägs om husbilsparkering! Enastående!

Härnösand Bilmuseum, Skandinaviens största, öppnar 13 juni

2021! Jättemuseet som lackar bilar i TV4 och rymmer över 200 bilar PLUS mopeder, motorcyklar, motorer, barnvagnar,Barbie, mobiltelefoner och ett fullstort ångtåg (!)  ger historiska resor för alla sinnen. Portarna öppnar 13 juni klockan 11. 

Raggarna från skogen. Boktips.

Thunderbirden var nästan av på mitten men det hindrade inte en sväng längs landsvägen. Raggaropeln med nymonterad V8 blåste om alla, gick ner i diket och voltade flera varv.  Bruden som klev över från andra raggargänget orsakade slagsmål.

Hjuldolly från Verktygsboden.

Worldkustoms redaktör Lars-Åke Krantz  gillar att kolla filmer från Verktygsboden.  Bra grejer till bra priser och inköpen har blivit många genom åren.  Hjuldollyn är nästa "vill-ha-grej" 

Vi hälsar Torsåkers flaggstänger välkomna som annonsörer

Christer Fritz åker Cadillac och Bel Air -58:a och har byggt en flaggstångssvarv i hönshuset.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!