Ford Fullisjutton.

Team Heartbreakers består av Stefan Kjellin och Per Swing från Delsbo.  Heartbreakers inte för att de tror att de är Elvisar utan för något mer handfast. - De har båda haft hjärtinfarkt.
 

Krantz Challenge 2021 som aldrig förr.

Nu bokar arrangörerna och Krantz Challenge 2021 rullar igång.  Vi ses till sommaren som aldrig förr.  Uppdatering 29 juli 2021. Sorry allt inställt även 2021. 

Stefan Hagman om Start&Speed-tiden

Tidningen Start & Speed var för många av oss inkörningsporten till hobbyn.  Stefan Hagman från Indal var reporter från 1980 till den lades ner 1986. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Härnösands Bilmuseum lackerar första Amazonen

Volvo Amazon kom 1957 för att bli en succé och en folkbil i decennier.  Calle Lundkvist äger Härnösands Bilmuseum. Som gammal billackerare fräschar han upp bilarna inför den nya besökssäsongen.

Björn Friberg sätter Cumminsmotor i sin Chevapickis.

Pojkar drömmer och pickup. Män drömmer om Cummins.  Björn i Lobonäs hade kunnat köpa en Dodge som erbjuder den motorn original men varför göra det enkelt när man kan krångla till allting.

Säkringar är för fegisar.

Enklast är väl att dra kablarna direkt till pluspolen på batteriet. Då vet man ju att strömmen kommer fram fast det kan bli lite varmt.  Av: Jan

Arkivet Timrå cruising 2010

Flashback Timrå 2010
Usabil.nu

blog stream

Raggarna från skogen. Boktips.

Thunderbirden var nästan av på mitten men det hindrade inte en sväng längs landsvägen. Raggaropeln med nymonterad V8 blåste om alla, gick ner i diket och voltade flera varv.  Bruden som klev över från andra raggargänget orsakade slagsmål.

NYTT. Ride with Krantz.

87:nde gratisnumret sedan starten ute. Nu med en nyhet. Ride with Krantz. 

Pulverlacka med Verktygsbodens lackspruta

Gillar kolla på Lars Edwardsson och hans verktyg.  En sån här vill man ju ha.

Verktygsvagn USA från Verktygsboden

Lars Edwardsson är en riktig bilentusiast. Det märks på hans firma Verktygsboden. - En godisbutik för garagefolk.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!