1949 Pontiac

Spontan cruising Sundsvall 6 juni 2021.  Hövdingen hade slocknat men Malin såg den ändå, Pontiacen från 1949.  - Den tar vi.  
 

Gottfrid show 16 juli Härnösand !!!

Pandemin lättar och GOTTFRID med fullt band trampar gasen i botten på Gussjönoret i Härnösand. 

Skandinaviens största bilmuseum får nu ställplatser för husbilar.

Tre dagar kan du lätt behöva i Härnösand och då har Calle fixat med ställplatser, pentry och toaletter mitt i stan. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Krantzen importerar en 1969 Cadillac del 2 sista delen.

Mrs. Wallace Knight köpte sin Cadillac ny 1969. Fyra signalhorn kryssade hon i liksom en mängd andra options. Nu hämtar vi bilen på svensk mark.

Minipeterbilt från Maine.

George Sprowl från Searsmont, Maine i USA är en stor fordonsentusiast med glimten i ögat. Han har byggt ett flertal minitruckar och detta är nummer sju i ordningen. En 13-växlad Peterbilt komplett med sleeper och vändskiva.

1956 Ford mångas dröm.

Mina äldre bröder pratade ofta om 1956 Ford med "V-åttan".  Vår generation åkte SAAB 92 och VW 1200 med acceleration som en potatis. Från sättpära till tallrik på en sommar.  Att då andas om Forden var som att önska sig ett jaktplan.

Arkivet Cruising Avesta

Året var 2008. Anteckningarna är borta med bilderna finns kvar.
Usabil.nu

blog stream

Varning! Bedragare just nu! Stulna bilder och falska telefonnummer.

Din bil ligger till salu på blocket utan att du vet det. Plötsligt kommer en köpare med trailer och ska veva på din bil som han betalat.

2,5 miljoner läsare av Worldkustom.

Worldkustom startade i januari 2014. I slutet av 2020 passerar vi 2,5 miljoner besökare.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom! 

Jayne Mansfields tragiska död

Jayne Mansfield var en amerikansk skådespelerska mest känd för roller i filmer under 1950-talet och 60-talet som dum blond. Hon hade 163 i IQ , spelade flera instrument och fostrade fem barn samtidigt som hon intog vita duken. 

Louises motorolja

Louise  Persson från Sundsvall målar din bil i olja bakom glas och ram.  -Det började med att jag tyckte två parkerade motorcyklar stod och pratade med varandra, säger konstnären.