Du kan alltid lita på USA

Jag har blivit el-allergiker. Efter pandemin kom i Sverige el-hysterin i TV, tidningar och antisociala media .. och Krantz blev allergisk.


Efter pandemin kom en svensk batteribilsepedemi.

Till följd av överexponering har jag blivit el-allergier. Allergin är selektiv och gäller bara batteribilar. Man kan inte slå sig ner framför TV:n i detta land utan att perforeras av batteribilsreklam. Varje halvtimme får man en stöt av dessa likströmmare som får mig att känna mig som ett. Lik alltså. Döden är inte i grytan. Den översvämmar vårt lilla försumbara land i en mental epidemi där tio miljoner svenskar skall rädda fyra miljarder världsmedborgare från en katastrof man är oense om finns.

Volvo Kortis.
Soppan kostar 20 kronor. På radio pratar man om dubbdäck för cyklar och  mina näthinnor förgiftas av bilder jag inte valt. Rörliga färgbilder av den äckligaste framtid urladdad på allt liv fjättrad i sladdar från de nya modellerna BMW Sladd, Nissan Hybris och Volvo Kortis.

Jag vill ha 100% skatt. 
Och vi kommer inte ur det för i vår demokrati ser jag inget parti som förespråkar 100% skatt på bensin. Alla vill ha 300% skatt. TREHUNDRAPROCENT.  Bensinen kostar 5kr. Skatten är 15kr. Summa 20kr. Det blir 300% skatter, miljöavgifter och moms. Svenskarna har utvalt sig själva till egenhändig prygling på planetens torg och jag är svensk. Du är svensk. Vi kommer inte ur det.

USA räddningen.
Men vi har USA. Tio timmar västerut väntar en annan värld. Ett annat rike. Ett himmelrike och ännu kan vi resa dit. USA var min tillflyktsort som ung. På den tiden reste jag i tanken. 1992 kom jag dit för första gången och allt besannades. Jag föll på knä och kysste asfalten på flygplatsen. USA var paradiset.

Sedan har jag åldrats, bilden blivit mer balanserad, ibland kritisk men kärleken har aldrig falnat. Jag köpte hus där. Bor där i perioder. USA blev en vana och visst flagnade landets färger här och var men kärleken. Kärleken flagnade aldrig.

Idag 2021 är USA mer fantastiskt än någonsin.
Att kunna lämna Sveriges nya religion, miljörörelsen och dess prästerskap för en nykter tillvaro i Florida med ett bensinpris som är en tredjedel av det svenska med en sansad debatt är en himmelsk känsla större och tydligare än någonsin under mitt kärleksförhållande med Amerika och just där …..

Just där i den mörkaste, svenska stunden kommer frälsaren Chevrolet!!

 
Exakt där i den svenska, blinda galenskapen kommer Chevrolet med en V8 på tio liter och tusen hästar för att säljas till kund. Det gör mig rörd. Det får mig falla till golvet i dyrkande. USA finns där för mig när elbilsallergin rasar i min kropp och det svenska batterivansinnet kryper under mitt skinn med sin ätande likspänning.


Läs mer

Hundratals ingenjörer ger världen hopp. 
Alldeles allvarligt på riktigt sitter hundratals ingenjörer på General Motors i USA och plockar fram en bensinmotor på 1.000 hästar. Den kommer inte sitta i serietillverkade bilar. Ej heller i lastfordon eller stora maskiner.
– Nej, den seriösa jätten General Motors tar fram en gigantisk V8 2021 bara för att det är fränt.

Livet är inte slut.
Livet blommar! Över mitt iskalla Sverige sköljer värmen och ljuset in från väst. Nyheten kommer aldrig nå våra TV-apparater och kommer aldrig lyfta svensken över miljörörelsens militanta stövelskaft men för oss som inte trampats ner kommer Chevrolet med lycka i hösten 2021.

Tårar vill bryta fram.
Nya sådana. Inte förtvivlans beska brygd utan glädjens läkande sälta.
Jag älskar dig USA, Chevrolet och den nya bigblocken på 1.000 dundrande, osande, underbara hästar.

Livet är inte slut. USA och Florida finns alltid där för oss  . . .


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Du kan alltid lita på USA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *