Fulländad Fleetline

Jag står bara och glor. Framför mig har en Fleetline -51 runnit ut på marken. Den har flutit ut till den vackraste pöl av amerikansk design och svenskt hantverk. 
 

Miljöpelle

Året var 1984. Sommaren kom och Myran var höggravid. Vi skulle få vårt första barn. Huset var nybyggt och tomten en lervälling.

Florida 2022

 28 februari lättar planet, temperaturen lyfter från minus femton till plus trettio och jag ... jag kommer reka inför nästa gruppresa i november 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

The last dance Ford Tudor 32

-Jag har kört hela baletten, säger Peppa Könberg från Härnösand. Efter en rad raggarbilar, många äventyr och oändligt med garagetid har han kommit till finalnumret, sista dansen.  Han har färdigställt en egen hot rod, precis som han ville ha den. 

Bilar på lut i Umeå.

Har du bilar på lut? Jag har och säkert många med mej. Tysta fordon som väver  drömmar och ger äventyr utan att rulla en millimeter. Dammets seger över vaxet och ett hörn av välbehag att öppna dörren till under stundom.

Arkivbilder från Sundsvall 2009

En dag på jobbet för elva år sedan. 
Usabil.nu

blog stream

Verktygsvagn USA från Verktygsboden

Lars Edwardsson är en riktig bilentusiast. Det märks på hans firma Verktygsboden. - En godisbutik för garagefolk.

Roadtrip Washington DC till Cape Coral Florida 180 mil enkel

Christer Johansson och Krantz är vänner.  Christer startar sin resa ner till Krantz med en Buick Skylark cab från 1965.  Det är februari 2020. Vi snackar snö och hagel och senare trettio graders värme nere hos Krantzen. Ska Buicken hålla?  Häng med. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!