Till minne av Mikey

Åter i Florida efter två förlorade år ser jag pandemins härjningar. Många är  borta. Vänner och välkända ansikten finns inte längre på träffarna. Mikey var en mycket god vän. 
 

Snön lättar och vi med den.

När solen stiger och lukten från diken och tegar åter retar våra sinnen är drömmarnas tid inne. Fyll termosen systrar och bröder. Upplevelserna  väntar på oss. 

Gottfrid kommer till Classic Car Cruise parade

4-6 juni är det dags för Classic Car Cruise Parade. Stockholm - Riga tur och retur med massor av bilar och musik. I Riga cruising. På båten bl.a. Gottfrid med fullt band. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Krantz Challenge full kula 2022!

Arrangörerna är tillbaka och med dem Krantz Challenge. Alla från 2019 har bokat tävlingen till 2022.  Här kommer alla datum och orter för Krantz Challenge 2022 

Huspriserna rakt upp i sydvästra Florida.

Till dej som funderar på att flytta till värmen och V8-bilarna. Genom åren har många, många frågor kommit om hus, om priser och om att flytta hit delar av året. Otaliga mail och messingerfrågor har besvarats. 
Usabil.nu

blog stream

2,5 miljoner läsare av Worldkustom.

Worldkustom startade i januari 2014. I slutet av 2020 passerar vi 2,5 miljoner besökare.

Pulverlacka med Verktygsbodens lackspruta

Gillar kolla på Lars Edwardsson och hans verktyg.  En sån här vill man ju ha.

Roadtrip Washington DC till Cape Coral Florida 180 mil enkel

Christer Johansson och Krantz är vänner.  Christer startar sin resa ner till Krantz med en Buick Skylark cab från 1965.  Det är februari 2020. Vi snackar snö och hagel och senare trettio graders värme nere hos Krantzen. Ska Buicken hålla?  Häng med. 

Sett på macken 2011 Bel Air.

En 2011 Chevrolet HHR men vänta nu  . . . !

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!