Sundins Torino Cobra. 1700 kilo bil du inte åker ifrån.

Han ser ut som en ursvensk där han mottar pokal för sin Cobra på Floridas västkust. Svetsaren från GM:s truckdivision behöver dock bara säga thank you så hör man att han aldrig satt foten på svensk mark. –Jag härstammar från samma stad som hockeyspelaren Mats Sundin, säger han.
 

Florida är tillbaka full kula

Mars 2022. Allt är öppet, allt är som förut. 32 grader i poolen, 30 i luften och idag en het torr vind med byar upp till 14 m/s . Som att ha en hårfön mitt i ansiktet.  Men vänta nu, sade du torrt Krantzen?

Nu kommer rekylen! Två museum du måste besöka i sommar.

Hobbyn har blivit bestulen på två år. Nu kommer rekylen.  Träffar och event kommer översvämmas och det kommer vara svårt navigera i flodvågen. Här är två museum du absolut måste besöka.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

GOTTFRID till Västerås Summer Meet 2022

 Idol-Gottfrids rock-and-roll på bästa sändningstid tog Sverige med storm i TV. Han uppträder inne på fältet 2022!  Västerås Summer Meet har seglat upp till Sveriges bästa tredagarsträff. Klas Brink och Susanne Moëll fortsätter leverera 2022.

Arkivet. Många träffar blir det.

Ett svep från när Krantzen pratade överallt och en ort annonserade: -Vi har en Krantzfri cruising.

Gottfrid spelar igen 2022. Orterna hittar du här.

23 spelningar på ett bräde i december ramlade in när pandemin var över.  Dessutom kommer han finnas på många orter runt om i sommar.  Känns kul, säger Gottfrid som efterfrågas mer än någonsin. 
Usabil.nu

blog stream

Härnösands bilmuseum extra öppet för Ukraina 29 och 30 maj.

Extra öppet!! Bli först ut att se 2022 års säsongsnyheter!  Museet specialöppnar i två dagar och hela behållningen går till de krigsdrabbade. Kolla in årets nyheter och stöd Ukraina 29 och 30 maj. 

Varning! Du kan bli bromslös!

Har du ett eftermarknadsservo i din bil eller i ditt bygge?  Kolla så bultarna till huvudcylindern inte lossnar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom! 

Gott om fordon fortfarande att upptäcka USA

Tro inte för ett ögonblick att bilarna håller på att ta slut i USA.  Det räcker att du svänger av huvudvägen så dyker de upp som artefakter från en svunnen tid.