Gottfrid spelar igen 2022. Orterna hittar du här.

23 spelningar på ett bräde i december ramlade in när pandemin var över.  Dessutom kommer han finnas på många orter runt om i sommar.  Känns kul, säger Gottfrid som efterfrågas mer än någonsin. 

Hans ljusa lugg har blivit ännu ljusare efter Floridavistelsen. Vi hittar honom i garaget.Han håller på med någon bil, som vanligt.
– Spelade ni Florida i år också?
– Nä, det är väldigt kul att ha lirat i USA fem gånger men det är samtidigt en stor apparat. I år  var det bad och sol och bilspaning som gällde.

– Men du och brorsan, gitarristen Alfred, åkte till MIami som brukligt?
– Nej, vet du, jag gjorde inte det den här gången. Brorsan drog i sin Mustangcab han har stående i huset i Florida men jag följde inte med den här gången. Jag gillar Floridas västkust bättre.  Coolare, lugnare.

När du läser detta har det precis varit påsk och Gottfrid har framträtt på ett fullsmockat torg  i hemstaden Härnösand tillsammans med körer och andra musiker som varvade.
Vad blir det i sommar då Gottfrid?

– Telefonen har börjat ringa igen och bokningarna kommer in så det är bara att hänga på.  Dessutom arbetar jag med ett skivbolag och jobbar även med musik i egen regi så veckorna springer på hastigt. Närmast skall jag till Stockholm för inspelning av nya låtar. Sedan hem och ut på vägarna med bandet.

Vi får med oss en turnélista som  han lovar att uppdatera eftersom.

18 april Härnösand

8 maj Intern

4 juni Silja Serenade

5 juni Silja Serenade

15 juni Intern

16 juni Intern

5 juli Sundsvall

7 juli Västerås

22 juli Hudiksvall

1 augusti Rättvik


Vill du ha samma jacka som Gottfrid

Krantzjackan (eget klädmärke) hittar du här. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *