Lu's 1939 Oldsmobile

Lu' är en sån där som får en idé till en bil som inte finns och därefter bygger den själv. Uppfinnaren och ingenjören strosade på skroten med tumstocken i hand. 
 

Krantz gruppresor tillbaka. I november drar vi till solen.

DU BOR SÅ HÄR! I amerikanska hus vid floden! Byt Sveriges höstmörker mot ett Florida badande i sol och värme. Efter att ha rekat några månader är det bara att konstatera. Florida är tillbaka till hundra procent. Fånga äventyret!

The Camaro brothers

Bröderna Field bor längre ner på gatan. Austin och Jacob. Hastighetsbegränsningen är 50km/h där jag bor. De håller 100 knyck i bredd!  Jag gillar dom. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Cruising i Hudiksvall

Cruising i Hudik har varit en tradition att besöka ända sedan jag fick körkort, ja även före. Då gick man där och bara tittade på bilarna, frånsett några år i slutet av 80-talet när jag provade på medel-Svensson livet. AV: Jan Silèn

GOTTFRID till de stora träffarna

GOTTFRID är bokad till de stora bilträffarna 2022. Spelar både på Västerås Summer meet, Glada Hudik Summer Week och på Classic Car Week. 

Återuppväckt 1961 Dodge Panel Truck

Det var bara att inse. Dodgen hade dött. Gått hädan. Kolavippat. Efter ett liv som jobbarbil åt rader av hantverkare hade den tjänstgjort som orkesterbuss åt flera band för att till ge upp andan efter ett sista mollackord och bli stående utomhus som fuktsamlare. Men en dag kom Bo Mårtensson förbi…

Arkivet. Hammarstrand Hillclimb för femtonde året

Året var nog 2011. Er reporter var inbjuden att åka med det motorstarkaste ekipaget framfört på tvären av Gunnar, Gasfoten, Forsström. Med endera höger- eller vänster sidodörr i färdriktningen kunde det bara gå på ett sätt…

Gottfrid live på Classic Car Cruise Parade

Rockbåten med alla raggarbilarna lämnar Värtahamnen lördagen den 4 juni för 2022-års Classic Car Cruise Parade. BOKA NU!
Usabil.nu

blog stream

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!