Näst sista säsongen för Krantz Challenge

 - Nu har vi gjort 15 år med Krantz Challenge och jag fyller 65, säger Krantz. Han  fortsätter:  - Gamla gubbar ska lägga av i tid.  Finns massor av unga med nya, friska idéer som väntar på att ta vid.  Kul har vi haft. 2023 blir sista året. 
 

Cruising in the sunset.

Vi har varit där förut. I år var gatan delvis avstängd. Det hindrade inte månadens cruising.  Bilarna kom, musiken och solnedgången från molnfri himmel.

Jesus cykel.

Gatubilden i downtown Fort Myers, Florida förändras ständigt. Där vi firade nyår med raketer och band intill vattnet har nu ett gigantiskt hotell rest sig.  Och Jesus är hjulburen
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Moparbruden från vildmarken

Vi hade sett hennes bilar men vem var hon? Kvinnan som likt i filmen Sista natten med gänget försvann i en korsning. Plötsligt sågs hon igen  i ett baksäte i Hammarstrand. 

Arkivet. Krantz första CCW

Krantz första Classic Car Week. 
Usabil.nu

blog stream

Tiden räckte inte.

Så skrev jag i Worldkustom den sjätte juni 2020, se bild.

Gottfrid har 13 konserter i julturnén och en ny låt i dagarna

Bråda tider för Gottfrid som drar igång julturnén tillsammans med Henrik Åberg inom kort. Dessutom spelas hans nya låt Thats is me för fullt just nu.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!