Arkivet. Krantz första CCW

Krantz första Classic Car Week. 

På den tiden undertecknad åkte i hela Sverige som speaker på bilträffar.  Jag flög till Trelleborgs Palmträffen. Därefter till Arlanda där familjen hämtade och direkt till Gotlands Midsummer Week.  Jag var i Norge och Lycksele hade chaufför så jag kunde sova mellan pratningarna.

Classic Car Week pratade alla om.
– Du måste åka dit. Det är fantastiskt!
Men dit ville jag inte. Jag tyckte namnet på träffen lät som gamla gubbar åkande trähjulsbilar ätande köttbullar direkt ur pannan värmd på gasolköket.

Klangen i namnet var inte alls som Powermeet och Wheels Nationals.  Så en dag övertalade Magnus Karlsson på Bilsport Classic mig att åka.

Jag skulle till och med få en stuga på campingen och betalt för att vara speaker.
– Jag åker väl då, sade jag till familjen.

Året är 2006 och jag har precis fått en overall av Göran Ambell.  Mitt första jobb var att vara sidekick när mopperallyt startade från Knektplatsen.  CCW lät mig starta lugnt.  De testade den där Krantz.  Jag hade inte ens träffat RP vid det laget men han kom direkt efteråt och sade att jag skulle ta Enån på cruisingen. Jag visste inte var det låg och vad det var.

Janne Nilsson från Sundsvall gled ner men sin fint custade Cadillac 62:a.

 

Resten är historia. Classic Car Week tog familjen under sina vingar
och 2022 stod IdolGotte på stora scenen.
– Innerligt tack Classic Car Week.

Myran gillade overallen förresten.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *