Worldkustom Music Challenge vinnare mars – The Quints

”Inte intervju typ nu va?  Huvet är dränerat måste gå o sova så hjärnan kan räkna ihop 1+1 imorn. Kanske. He” by Ellen Kay 

Det är när jag på Faceboook Messenger frågar gitarristen om hans nummer som han svarar med två trötta rader. Richard Åberg har räknat ut vad som är i görningen när jag hör av mig. Worldkustom Music Challenge Mars är avgjort!

Quints

THE QUINTS tog hem en jordskredsseger med både juryns OCH läsarnas röster.

Richard Redneck Åberg

Richard Redneck Åberg

Jag hör aldrig att han svarar när kopplingstonen slutar ljuda. I andra änden hörs en dov duns som när man tappar fem kilo strö i backen.

– Graaaaattis, ni vann Juryns röster Och Läsarnas röster! Skriker jag för hurtigt och för gällt.

– Det var som fan, det var inte dåligt.. He he.. Richard Åberg tar sats igen och tillägger:

– Roligt, sedan mer tveksamt:

– Närå, men blir det inte konstigt om vi vinner båda, vad taskigt för de andra som inte vann nått då. Hans Eddie-Meduza-socialism är verkligen rörande att höra. Detta från talesmannen av The Quints, vilket härrör från Hajen där den hårdnackade hajjägaren Quint nästan egenhändigt, men inte alls, spränger Söt-fenan.

Framtiden

– Vaaad händer… nudå? Frågar jag lite slöare denna gång i ett försök att hamna på samma coolhetsnivå.

– T-shirts. T-shirts. De har ritat fram coola tryck under en tid och är i fasen för att bestämma sig för ett.

– Vemee…Bestämmer då? Frågar jag släpigt.

– Jag och Stefan bestämmer, svarar han allvarligt. Blir osäker, hör jag ett leende i andra änden? Provar med en följdfråga:

– Varför då? Hinner inte sätta pennan till anteckningsblocket innan den fingerfärdiga Gretschspelaren förklarar:http://www.dreamstime.com/stock-photo-little-sea-turtle-image5515610

– Brukar bli bäst.  Medan det känns som jag är något på spåret följer:

– Det är inte Dansken då?

– Nej, för fan, det går inte vettu, får Dansken bestämma då bliré en T-shirt med en sköldpadda och hjärta, hjärta, hjärta. Richard brister ut i ett hjärtligt skratt som övergår i en serie hostningar och följs av skrap i mikrofonen där jag gissar han torkar av luren.

The Quints lirar för att i första hand ha kul, planerar in sommaren för fullt, har en cool T-shirt på tryck och en brutal video på Youtube med bombsläpp och granatbooms. The Quints har något så unikt som två leadsångare. Vilken man som tillhör vilken röst är lite som ett blint Memory – Och en av många spännande ingredienser i deras repertoar.

11033856_10153214776863464_1146306677_o

KÖP The Quints T-Shirt via deras FACEBOOK. ..Eller klicka på T-shirten.

Beställ The Quints T-shirt här!

Ber slutligen Richard om en kommentar till Promised Land och han svarar:

– Alla har väl drömt om att bli spelade i en helikopter under brinnande krig. Men det fick bara Creedence och Jimi Hendrix uppleva. Så vi fick fuska till det själva.

För Worldkustom

ellen_byline2

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *