Lakeland Winter Autofest

Lakelands Winter Autofest at Sun and Fun 2016 hölls utav Carlisle Events. Grekiska kanske men det intressanta är att företag köper upp hela träffar och det kommer i Sverige också.
 

Finnströms femtioåtta en av tre.

Det finns tre 58 cabbar av Pontiac Parisienne i Sverige och Krantzen har fått äran att fota två av dom. Den tredje är inte klar ännu. Märkligt nog är två av dem gröna. Välkommen till Hälsingland och en återfallsmeckare som hittat tillbaka till garaget efter ett hektiskt arbetsliv. 

Veteranentusiaster och kulturbärare

Veterangubbar med Europeiska gamla bilar är ju ett släckte för sig. Dom kallar sig veteranentusiaster och kulturbärare men ska man göra affärer med en sådan måste man lirka, smöra och berömma men det blir skit ändå.  av: Jan Silèn

Solvalla biltorg

Lincoln Zephyr 1947 facelift

Worldkustom kan som första tidning visa ett custombygge som kommer att visas stort på utställningar från öst till väst i USA. Vi får fota den innan den lämnat verkstaden tack vare operation manager Mike Schmelzer på C.A.R.S. by Krantz

Orolig för ditt hembyggda fordon? Nu kommer TESTA.

SFRO gav oss möjligheten att bygga och besikta egna fordon. Med 35 år på nacken vår enda kanal till registreringsbesiktning men nu kommer TESTA.  En ny aktör inom hobbyn

Dags för Bollnäs Motorrevy

Nu är det dags för Bollnäs Motorrevy 22-23 april 2017.   Worldkustom drömmer sig tillbaka till förra året med några bilder i väntan på den 38:onde upplagan. Vi ses där.   

Krantz krönika: The Beach Cruiser

Idag skall det handla om cykel. Nej, inte motorcykel. Jag har sett på FB att raggare ibland gör vanliga saker, så även jag.

Project Cadillac 59 del 4 av 500 kanske.

Är det någon av er som sett min Cadillac 59:a?  -Inte jag heller. 

Månadens Leif-Ivan april

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du bara måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men nu har Leif-Ivan Karlsson lovat Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Välkommen Norléns Transport – ny annonsör.

Klart Worldkustom skall ha en transportfirma som annonsör och nu kom en av de bästa. Norléns i Uppsala.

Greppa femtiotalet.

Vi drömmer och konsumerar musik och film och går på event och köper bilar och byter frisyrer i försök att hitta tillbaka.  Har du öppnat en original servicehandbok från femtiotalet i litet rum någon gång? Jag säger greppa pärmarna från förr.

Succé för prenumerationen

Worldkustom har provat olika grejer för läsarna genom åren och utfallet har varit si och så men den senaste uppdateringen är en succé!  Vi snackar om emailprenumerationen!

Leif-Ivan Karlsson med Krantz&Krantz till Härnösand

Anti-Jantelagen och TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand. Nu kan du ge bort en entré till årets rockhändelse när Leif-Ivan Karlsson med sin Susanne gästar Brännaborg i sommar. En urkraft av positivism och rock and roll. 

Sveriges STÖRSTA bilmuseum laddar inför 2017

Med över 180 bilar, motorcyklar, Berlinmur, tidsresa, café, loppis och ångtåg laddar Sveriges största bilmuseum för säsongen 2017. Den enorma museet ligger i Härnösand. 

Svenskar flyttar till sydvästra Florida

Sydvästra Floridas värme och lugn har gjort området till ett paradis.  Hit flyttar massor med människor, många är svenskar. Orsakerna är många men en sak har de gemensamt.  De gillar värmen. by Krantz

Verktygsboden april.

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars.   Gillade filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

Prenumerera gratis

Worldkustom har provat olika grejer för läsarna genom åren och utfallet har varit si och så men den senaste uppdateringen är en succé!  Vi snackar om emailprenumerationen!

Priserna rakt upp på DA-bilar i USA

(USA april 1 2017:) California black plate, blue ship cars, X-code.  Nu kommer DA-tagged-cars i USA och priserna går rakt upp när Trumps patriotiska vindar blåser. Har du en DA-tagged efterkrigsbil är bilen plötsligt värd det tredubbla. 

Årets party på M/S Birger Jarl med Karlssons och Krantz&Krantz 29 april. Nu öppnar bokningarna!

Höstens rockparty med Karlssons och Krantz&Krantz satte publikrekordet på Birger Jarl. Nu kommer vi tillbaka. Lördagen 29 april rockar båten upp till relingen och nu går det att boka fritt för alla som vill.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom! 

Månadens Lars

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars.   Gillade filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.