Ett helt nytt tänk.

Vill tacka alla tusentals läsare för roliga mail och kommentarer. Att starta en tidning som rullar månadsvis är inget litet projekt.  Många nättidningar görs i ett nummer för att sedan somna in. Andra kommer ut sporadiskt när ork och material finns. Worldkustom löper kontinuerligt från dag ett.

Worldkustom löper kontinuerligt från dag ett och nu har vi kommit till nummer tre. En årsplan ligger färdig för 2014 och även en långsiktigare planering för kommande år finns.

Särskilt roligt är det att notera att vår idé med ”riktiga” tidningar som samlas i ett arkiv mottagits med sån entusiasm.  Annars är ju nätsighter mera ett flöde av information. Svårt att söka i och omöjligt att återskapa.

Worldkustom är din papperstidning online med månadsnummer och i framtiden årgångar som du kan återvända till och njuta av med ett klick. Dessutom finns en kraftfull sökfunktion.
-Slut med krälande på vinden.

Goda tider för annonsörer
Det innebär också en HELT ny grej för annonsörer. En annons i Worldkustom ligger . . .
-Det är inte som att annonsera i en dagstidning. Borta efter helgen.
Det är inte som att annonsera i en papperstidning som kastas, tappas bort, lånas ut, glöms, förstörs av sol eller kaffe, knölas, tummas och förfaller.

Go with the flow

Häng på där det drar iväg

Det är inte som att annonsera på en websight där annonsen plockas bort om inte nya pengar pyntas in hela tiden. Din annons i Worldkustom kommer alltid att lysa klar från skärmar, telefoner och läsplattor eftersom numren sparas i arkivet!
-Vi har redan nu sett att många går till nummer 1 och läser.

En annons i Worldkustom brinner inte ut efter en helg eller efter en månad. En annons i Worldkustom ligger kvar tills månen ramlar ner.
-Ett helt nytt tänk
Happy advertising folks

AAKz59nysmall


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Ett helt nytt tänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *