Bensinpris och prenumeration.

 Bensinpriset har gått upp igen. Genast gör det ont i entusiasttarmen? Är det färdigåkt? Har Ottomotorn komprimerat för sista gången och vi får i fortsättningen cykla till bilträffarna med planscher på våra bilar fastremmade på pakethållaren?

Efter skräckupplevelsen att ha visualiserat mig själv i cykelbyxor snett bakifrån med ett knippe flärpande A2 papper på bakskärmen går det lättare att tänka klart.

Få se nu, hur mycket kör jag mina älskade bilar på sommaren? Jag kanske tankar tio gånger under tolv helger men låt oss vara generösa och tänka att jag skulle fylla på dubbelt så mycket. Från maj till september skulle jag tanka 20 gånger. 70 liter varje gång blir 1400 liter. Med en förbrukning på 1,6 l/mil skulle jag komma 875 mil. När nu bränslet stiger från 14 kronor till 15 kronor skulle merkostnaden bli 1400 kronor för hela säsongen.  Naturligtvis önskar jag att bensinpriset sjönk till 5 kronor litern men om jag nu inte kan bestämma priset själv måste jag skapa en helhetsbild av tillvaron.

bonneSåledes: Säsongen med alla träffar, Myran i framsätet, Elvis i högtalaren och daggen på lejontassarna som torkar när mullret värmer dem kommer att kosta mig 1400 mer i år. Ska jag dra strecket här, palla upp jänkaren för gott, kavla på mig cykelhjälmen och trampa på cruisingarna?

-Skulle inte tro det.

Prenumerera

Från och med idag kan du prenumerera på Worldkustom.  Pris för alla nummer hela året ut är  samma som för ett nummer, alltså  noll.

Vad  är skillnaden med att prenumerera?

– Inte mycket liksom. En sann prenumerant har Worldkustom som  startsida.  Det är väl det.

-Vi skickar ut t-shirts till dom. Det är väl det.

01Ta en bild med dig själv och din dators Worldkustomstartsida samt motivera varför du läser Worldkustom.

Skicka bild och text  och den storlek du vill ha på t-shirten.

Maila på nedanstående mailadress så drar vi t-shirtvinnare  och skickar ut till er prenumeranter.

Nu måste jag iväg och tanka

Hejs !

email


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *