Backa bandet 1

Året är 2010. Platsen är Bollnäs. Men sen ..?

( Klicka på bilderna så blir de större. )

vw2

Ett gäng från Ljungaverk och Fränsta har stannat för att fika. Eller hur var det? Var det verkligen fika på gång? Kokade inte Amazonen? Eller var det något annat?  Vilka är med på bilderna?  Vem äger rodden? Vart är de på väg?

vw3

Och han där i svarta tröjan. Han känner jag ju. Från Ljungaverk. Vad hette han nu igen? Du som minns .  Droppa  en rad här under. Låt oss berätta storyn om stoppet 2010.

/Krantz

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

6 reaktioner på ”Backa bandet 1

 1. …Bonker Bosses Rod ( mannen som lirar jeepdunk på fritiden)
  Svart tröjan måste ju vara den obestridde generalen i the eminet five quartet, Janne W.
  Ljunga-gänget brukar märkas ;)

 2. Ja, just Janne hette han. Tack Texas. Jag har ett svagt minne av att jag skjutit en bild på rodden för Wheels under förra århundradet.
  -Jamen, då är vi igång –
  :)

  1. joru Krantzen, en gång när vi sågs så hade jag blå långklänning (svensexa, har inte klänning normalt). Det var Anna Marias Amazon och nyckeln gick av i tändningslåset, efter en dryg timme så funka allt igen… tror det var Bosse som fixa (som vanligt). Vi var på väg till Rättvik ett stort gäng från Karlsro Flyers. Den röda Impalan ägs av Mikael Norin. Den blå Chevellen är min, min fru har ”Aldrig” gillat den… så den har nu fått sällskap av en Catalina -65 röd metallic inhandlad i Åsele.

 3. Jaha. Jag minns att det var något klater med Amazonen (krångel på rikssvenska) .

  Så skönt att du skriver att frugan aldrig gillat blåbil´n.
  -Det är ju så det är emellanåt !! – det vet ju alla.
  Janne L:s. fru gillade inte blomlådan, som hon kallade en av deras bilar
  Myran (min fru) gillade inte Corvetten jag köpte åt henne.

  Men Anna Maria. Hur kändes det att vrida av nyckeln på väg till årets stora bilträff? Hur fixade ni det på en parkeringsplats?

  Är Amazonen kvar? Hur startar du nu för tiden?

 4. Amazonen sålde jag till Anna Marias dåvarande kille, som inte var på plats vid tillfället, det blev lite besvärligt då tändlås och tändspole är en och samma enhet på dom där, ett finurligt stöldskydd av Volvo.. Mins att vi kom fram till att man borde sätta en ny spole bredvid, då säger Daniel i blå tröja svartvit keps ..en sån har jag i skuffen.. lite kabel startknapp och en strömbrytare köptes på macken och en Mac Gyver lösning blev till .. storpojka brukar damma till med hammare och stormejseln .. har sedan skruvmejsel som nyckel.. men vi ville ju inte misshandla Volvon… några dagar senare kom ägaren på plats.. då fick jag tillbaks lite kabel och brytare.. ja du vet Storpojka med skruvmejsel !!! Anna Maria har en egen fin Blå Ammarulis i dag…..och ny kille ;-)

 5. En bild säger så mycket med litet hjälp. Därmed har vi pratat en stund i cyberfiket och klarlagt stoppet men fortsätt gärna. Välkommen med just din input. En rad eller flera.

  Nästa fredag kommer en ny ”Backa bandet” i Worldkustom, då från en helt annan ort.

  Hälsningar och tack och
  lycka till med allt ni har på gång i Karlsro Flyers.
  Krantzen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *