Död mans hand

FLORIDA. Det handlar om sann kultur.  Aces and Eights är ett konstverk. 

rod5

Joe Guarino sitter avslappnad i sin stol på bilträffen.  Bilen är konstant omringad av åskådare. Vi väntar på en lucka så vi kan fota men den kommer aldrig. Vi ger upp och börjar skjuta bilder ändå.  Joe tittar inte ens åt vårt håll.

-Antar att man blir härdad om man färdas runt i ett konstverk. rod9

Vi kommer inte att kommentera bilderna. De talar för sig själva och tjejer och killar som fastnar stirrande vet  vad det handlar om.  Worldkustom älskar’t.

Klicka på bilderna för att förstora. Funkar alltid i Worldkustom. 

rod2

Vi gick fram till Mr. Guarino och ja, han hade byggt den själv och han hade en custom- och rodverkstad. Visitkorten bakom oljekannan såg ut så här ifall du  fastnade totalt . . . rod10

rod1

Vi tillbringade tid med rodden och njöt av varje twist men man har alltid känslan av att ha missat något.  Sådana här byggen brukar spöka efteråt. En känsla av att det fanns grejer man inte sett eller snappat.  Kanonbygge Joe och tack för pratstunden.  rod6

Karossen var kanska ruffigt ihoppunktad. Med flit. Tittade man ner i flaket såg man att killen kunde sitt hantverk och sin fordonsgeometri.

rod7

 

rod4

rod3

Död mans hand sätter alltid igång fantasin.

rod8

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Död mans hand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *