Ännu en ny annonsör välkomnas. Norins Classic Chevy Ödeshög.

Norins Classic Chevy är en trygg och säker gammal institution från Bergsjö i Hälsingland. Nu flyttar den till Ödeshög, utvidgas, utvecklas med bibehållna leverantörer från amerikanska västkusten som ger bra priser och hög kvalitet. 

För alla som handlat av Norins fortsätter allt som förut. I telefonen svarar Stig Andersson som har åtta egna Classic Chevys och renoverar en nionde. Mycket trevlig och insatt kille.

norins-annons1
Tidigare verksamhet har bestått av bröderna Norin. En i Hälsingland och en i Los Angeles.  Den äldre brodern Sven lämnar, efter 30 år, över till Stig i Ödeshög medan den yngre halvan Lasse Norin i Californien fortsätter som förut att jaga och leverera reservdelar och bilar. norins

Kvaliteten och logistiken behålls och mängden delar ökar när Stig fyller på och utökar lagret i Ödeshög.  Naturligtvis finns även delar till andra årsmodeller och märken. Ring och kolla eller besök hemsidan www.norins.nu

norins12Lokalerna blir större och modernare i Ödeshög. Här planeras också andra verksamheter i anslutning till butik och lager. En spännande utveckling. Norins Classic Chevy växer och välkomnar gamla och nya kunder till Ödeshög.

Här kan du läsa om överlämnandet av butiken hösten 2017

Prenumerera på Worldkustom gratis


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Ännu en ny annonsör välkomnas. Norins Classic Chevy Ödeshög.

  1. Hej,jag skulle vilja beställa två vairar till bakluckan cheva 57 stationsvagn.Jag har tillgodo på gaspedal o gummi,vore bra om ni drog av detta på priset.mvh Peter Augustsson medlem nr chevaklubben 1800.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *