Årets företagare annonserar i Worldkustom

 Vill du bli årets företagare – annonsera i Worldkustom Det är en tydlig trend. Worldkustom har bland sina annonsörer TRE nominerade till årets företagare.  Vad beror det på? karro2– Jamen svaret är självklart.  Det här är inga sömniga entreprenörer. Dessa företagare är hungriga, vill framåt, har gnista och är framgångsrika. Karolina Lassila har köpt en järnaffär i stan och nu rullar verksamheten hennes väg. Vad är hemligheten Karro?
– SERVICE, säger hon.  Vi är ingen stormarknad. Härnö Maskinkonsult är service. Vi tar hand om varje kund. Vi levererar och till oss kan du komma tillbaka med frågor och önskemål och det fungerar bevisligen!

mekko
Dessa vinnarföretag ser också vilka PR-vägar som ger resultat.  Det ingår i framgångspaketet.  Att ha koll, vara selektiv och fingra rätt. De har känslan helt enkelt. Viktor Hellström uppdaterar kampanjbanderollerna.
– Vi hade kö hela förra helgen då vi körde 25% på allt.  Nu satsar vi på ny kampanj, samtidigt är det boksluts- och konferensvecka.
Chefen på Mekonomen som blivit nominerad Anders Selldén är inte ens på plats. Han är ute och flänger. Andremannen Viktor axlar ansvaret.

2016 var det Viksjö mat & Nostalgi som var nominerad till Årets företagare på företagsgalan i Härnösand.

Cruise in Viksjö7

Nu gäller 2017

anders

Anders Selldén Mekonomen Härnösand

2017 är Mekonomen i Härnösand nominerad liksom Härnö Maskinkonsult.

karro

Karolina Lassila Härnö Maskinkonsult

All tre nominerade är annonsörer i Worldkustom.
-Naturligtvis är vi stolta att sprida budskapet och dra in kunder till ovanstående verksamheter säger Lars-Åke Krantz på Worldkustom som nu har 100.000 läsare vissa månader.

Hur väljs man ut?
Efter att företagen har nominerats vidtar en process där de ekonomiska resultaten vägs.  Detta är alltså inget nybörjarpris eller charmpris. För att bli årets företagare i Härnösand måste man äga verksamheten själv och leverera på papperet.

GRATTIS säger Worldkustom till alla tre annonsörer

Maskinservice i Härnösand
Maskinkonsult3

Viksjö Mat & Nostalgi
MatNostalgi

Mekonomen i Härnösand
Mekko_hansen


Vill du bli årets företagare 2018 – annonsera i Worldkustom  ;0)

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Årets företagare annonserar i Worldkustom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *