Barnfind Buicken till salu på Classic car Week

Bucken som har stått i garage i Utah och Florida är nu nybesiktad och redo för den svenska gatan. Kan ses och handlas på CCW i Rättvik.

Buickjohan

Krantz hittade den där av en slump på Floridas västkust. Orörd, oemotståndligt vacker bil som innan skeppning till Sverige fick nytt dubbelt avgassystem, ny framruta, ny tändning, ny förgasare och litet  annat smått och gott. Kolla taklinjen och färgerna.

buick02

Bilen är nybesiktad och körs från Härnösand till Rättvik för visning.  Inredningen är bra, däcken bra, bromsar, fjädring allt okey.  Kromet är bra och patinan är drömlik. Som i en film.  Säljes för 115.000 gärna till någon som inte rör den. Kolla den färgkombinationen från Buick och från elementen.  Woissh.

03

Bilen är en 1964 Buick LeSabre Custom.   Custom betyder från fabrik fylligare listverk samt att 300 c.i.  V8:an har fyrportsförgasare original och trestegslåda i stället för SlimJim.

buick04 – Take me down to the river – in the back seat of a  Buick 

Klicka på bilderna så blir de större

Annons på usabil.nu såklart och på det där Blocket 

logo-crome-transparent


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Barnfind Buicken till salu på Classic car Week

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *