Bästa läsningen Persåkers katalog

På nattduksbordet ligger Persåkers katalog vecka ut och vecka in. Varför? Killen levererar crazy läsning. av Krantz

persaker_logo

Crazy är kul.
Crazy är bra. Crazy tränger igenom. Superkunnige Jöran Persåker skulle kunna leverera en snustorr publikation med pekpinnar och petimeter-ajabaja som skulle slå död på alla försök att stiga in i skruvarhobbyn.  Men det gör han inte.

pers1Packapaketavdelningen

!!!

 

Han fuckar upp det svenska språket, genar och skenar så varje sida blir ett äventyr i kolvringarna.

Snoriga näsdukar

pers3

Jag crazyläser och njuter väl medveten om att Persåker vet exakt vad han pratar om fast han gör det på trottoarsvenska.  Många bra tips i Persåkers katalog.

pers2

Har tittat i katalogen med höjda ögonbryn  i två veckor och fortsätter.
-Bra skit.
Beställ katalogen här


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Bästa läsningen Persåkers katalog

  1. Legenden Jöran Persåker har nu tyvärr lämnat oss, ett tråkigt besked att få så här i juletider, den glada dalmasen kommer att lämna ett stort tomrum efter sig, för den kunskapen som han besatt går inte att ersätta, och han var alltid glad och hade alltid glimten i ögat och nära till skratt, så han kommer att bli mycket saknad av oss alla som på ett eller annat sätt har kommit i kontakt med han, så vila i frid Jöran och burna åt änglarna där uppe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *