Benny Nordlander från Viksjö fick pris av Härnö Maskinkonsult.

Worldkustoms vintertävlingar för att hålla sommarvärmen  har fått stort gensvar. Över 50 inlämnade svar på tävling 1 och det ser ut att bli ännu flera i tävling 2 som pågår just nu. Tävlingen handlade om att plocka ut minst fem customtrix som var gjorda på bilen på bilden, en Buick från 1950.
Tävling

Många svar kom in och alla hade rätt svar om än beskrivet i litet olika termer.  Bra gjort.  Vi drog en i högen och Benny Nordlander blev den som drog det längsta strået.

Rätt svar:  Nja det är mängder gjort på denna bil men några svar var. Sänkt tak, borttagna handtag, infällda bakljus, annan kofångare, infälld nummerplåt, sänkt fjädring osv.

Kul idé
Denna tävling är inte Krantzens idé utan Anders Selldén på Mekonomen i Härnösand kom med förslaget.  Tack till dej Anders och JÄTTETACK till alla annonsörer i Härnösand som gör detta möjligt!

HärnöMaskin3

Prisutdelning på Härnö Maskinkonsult
Prisutdelningen i tävling 1 tog Härnö Maskinkonsult hand om. En riktig järnhandel!
Vid lunchtid infann sig Benny Nordlander från Viksjö och personalen var beredda med en prisceremoni . På plats fanns också Worldkustom så klart.

harnomaskinkonsult1

Benny Nordlander, Viksjö, mottog priset av Lennart Lassila på Härnö Maskinkonsult i Härnösand.

Verktygssats
En påtagligt glad Benny fick en verktygssats från Härnö Maskinkonsult som kom mycket väl till pass.  Butiken  ligger på Industrigatan 8 i Härnösand och servar såväl proffs som fritidsmeckare med allt i järn-, bygg- skogsbruk och trädgård  liksom gasol och svetsgas.

benny

benny2KUL
-Det här var en kul överraskning, sade Benny som åker i en blå 1958 Buick Limited och var i hetluften 2015 under Krantz Challenge på Mellanholmen.
Fint garage har han hemma i Viksjö och Härnö Maskinkonsult kommer säkert att besökas i fortsättningen också av den händige Benny Nordlander.

Missa inte Krantz Challenge i Härnösand lörd.  9 juli 2016.

Så har Worldkustoms lokala annonsörer i Härnösand  korat sin första vinnare.   Tävling 2 är redan igång.  Du hittar den i Worldkustom så klart.

Läs mer om Härnö Maskinkonsult i Härnösand. 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Benny Nordlander från Viksjö fick pris av Härnö Maskinkonsult.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *