Café Memphis i Östmark.

Linda Engström heter Ekshäradstjejen som driver verksamheten i Elviscafeét i Östmark.  Kunderna hänger på låset när  Worldkustom ringer men vi hinner få en snabb intervju. 

Memphis5Jag har  jobbat i branchen och vet vad det handlar om så när detta tillfälle dök upp  kändes det helrätt, säger Linda (t.v.)Memphis4

Memphis3

Det nybyggda kaffet rinner ner precis lagom till första kund. Pia Andersson tar emot. Klockan är bara elva på onsdagsförmiddagen men det plingar i dörrklockan hela tiden.

 

Nostalgi, rock and roll och framför allt Elvis gäller.  Det är litet som att sitta i ett museum och fika.
-Många från Norge kommer, säger Linda

map

Gränsen ligger bara två mil västerut.  Dessutom är det många svenskar som pendlar till grannlandet i jobbet.  Trafiken på Östmarksvägen är lika livlig som i  Café  Memphis.

Linda hyr stället denna sommar av Pia ”Rocki’n Pia Andersson” ovan.
-Kul å test’ säger Linda på oemotståndlig Ekshärska

-”Kul å test'”

Memphis2Worldkustom säger det samma till alla bilentusiaster och nostalgiälskare.    Åk till Linda och  Café Memphis som ligger precis på höger sida när man kommer in i Östmark söderifrån.
-Kul å test’.

Öppettider.
Tisdag onsdag torsdag, 11-19
Fredag och lördag            11-20
Söndag                                 11-19
Måndag stängt.

  Check out their FB 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *