Carborn pick up 2016

Köp en Carborn pickis i höst. 

ForSaleFChevPickis_07Öhh!!Du måste åka till Brinkens garage och kolla in stepsiden öhh!!
– Ta reda på vad det ääär det för något?
Johan Larsson från Norrtälje frågade inte om jag hade tid. Han gav en order.

-Sagt och gjort .

ForSaleChevPickis_04I Brinkens garage i Vikarbyn stod en nybygg pickup med tippflak. Den såg ut som en Chev pickis från 1955.  Verkade helt nybyggd:
-Byggd av Niklas Carborn från Västerås. Besiktad och klar sade Brinken. ForSaleChevPickis_02
Niklas hade ställt in den i garaget när regnet kom.  Den gamla Chevan från 55 var ställd på ett Corvettechassie från 2001, hade följaktligen en LS motor  och var nu besiktad som en Carborn 2015.
ForSaleFChevPickis_06
Den hade just fått andrapriset i customklassen på Power Big Meet.  Inredningen verkar överflyttad från Corvetten men Klas säger att de bara ser ut så. Brinkens Garage har i någon mån varit behjälplig i bygget.  ForSaleChevPickis_05Man fick i princip tillverka en dash från scratch med Corvettes layout för att den skulle passa snyggt i bilen. RD Autoline, som är experter på instrumentbrädor, kontaktades.

ForSaleChevPickis_03Niklas Carborn heter byggaren som sagt. Noggrant bygge med spel, springor och kofångare anpassade i bästa Foosestil.
ForSaleChevPickis_07

Klas Brink visar. En kul grej bland många andra är att den har tryckknappsautomat.  Man väljer åkriktning med de upplysta knapparna i mittkonsolen. Bilen är till salu och fick ett inte oävet namn .
-Köp en Carborn i höst.

ForSaleChevPickis_01


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *