Car Care Corner på Västerås Summer Meet

Nyheterna rullar in över Västerås Summer Meet 6-7-8 juli 2017. Klas Brink, nu nominerad till årets Västeråsare för behållandet av träffen i Västerås, har gått ut med massor av nyheter och nu kommer en till. Car Care Corner ! 

KzChall_2016_Hsand_43

Krantz Challenge är glädje, spänning, show, skrällar och cliffhangers i högt tempo. Underhållning på högsta nivå.

Förutom jätteförbättringar för säljarna med duschar, frukost och el,  snabbare entréer med förbetalda, kontantlösa filer, världens nyaste bilshow Krantz Challenge, live-choppning av Cadillac 59 coupe av  customoraklet Bernt Karlsson som flygs in från Californien.
– Puh
vasteras-lifestyleFörutom det blir det  Lifestyle Corner med kläder, frisyrer, tatueringar, smink och pomada, modevisningar och musik plus Lars-Åke Krantz som huvudspeaker OCH ytterligare en speaker för omväxling i högtalarna.

 

Brinkens Garage Vikarbyn_03Förutom allt detta kommer det att bli en Car Corall. Jepp, bilar till salu. Finns inget bättre än att veta att bilen man tittar på kan bli min.  Allt för publiken och förutom det  . . . blir det nu ett Car Care Corner

Car Care Corner

vastera-scar-care

Rixglas_5Ett torg med proffs inom bilrenovering såväl motormekanisk som plåtmässig och inredningsmässig.  Rixglas kommer dit och byter rutor, ger tips och fixar stenskott.

KzChall_2016_Hsand_03
Du får tips om varför din motor går ojämt och varför tändspolen går varm.
Namnkunniga specialister ger dig råd om växellådor och bromsar.  Har du akut fel på bilen kan du även få hjälp där.

amek_11Du kan få din bil pinstripad och diskutera modifieringar på drivlinor och karosser.
A-MEK
kommer att vara där och passa in sina nya kromlister till Cadillac 1959 på Worldkustoms projektbil som Bernt Karlsson choppar på plats.

cadillac-wk

vasteras-logoMissa inte Västerås Summer Meets senaste stora nyhet, Car Care Corner!
-Och Klas Brink har mer på gång.
-Du vill inte missa Västerås 2017.

VästeråsSummerMeet

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Car Care Corner på Västerås Summer Meet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *