Classic Car Week 2018 med Krantz & Krantz [Official Music Video]

2018 var kul. Ses 2019. Krantz & Krantz spelar i parken på måndagen som vanligt. 

Ny platta  inom kort. Singlar ute nedan


Efter femhundra spelningar i tre olika länder märks det på låtarna. Det är mycket bil och asfalt och dirtroads och rattar och cabbar. Sångaren, trumpetaren, munspelaren Gottfrid har hunnit med en operautbildning och uppträtt med operetter, musikshower och musikaler. Hans röst är omtalad.
– BIG röst med djup, värme och spets som ger honom alla verktyg i lådan från skolad knorr, rockrassel, mjukvibrato till rutinerad countrytwang allt med hans egen Gottfridthump i botten.
Lillkrantzen fick det.  En röst som flyter som en bred flod, trygg och varm oavsett kurvor, vattenfall, passager och wailingar.Storebrors gitarrspel lyfter plattan. Soundet sitter i fingrarna efter 24 år på strängarna. Tonen, vibratot, böjarna, påhitten, snabbheten. Rent och exakt. Tonsäkert och innovativt. Matti Arvinders tunga rockvirvel driver på låtarna. Har varit med från the very beginning.  Underbar att spela med. Kan allt. Ett proffs live och i studion med sex års trumstudier på högskola. Ett järnräcke av trygghet och styrka att luta hela bandet mot.Basen sköts av underbarnet från musikfamiljen Rapp i Härnösand.  Sov med basen i ungdomen. Idag en man med sånt ruskigt sväng att vi ibland stannar upp och låter honom kliva fram på scenen själv medan vi bara står och njuter av groovet han framkallar med endast fyra strängar.Också gubben då. Åldermannen. Ja, hyfsad bussförare mellan gigen som lallar runt på scenen med uppkopplad Fender för syns skull.Plattan släpps i sin helhet på World of Classic Museum and Sales utsålda Valborgsrock i Tumba.

Plattan kommer så klart även på Spotify och Pandora (som är USA:s motsvarighet), You Tube och ett gäng andra.

Den digitala releasen blir på hemmaplan i Härnösand,
hos Hernö Hantverksöl den 11 maj.


Singeln Classic Car Week som släpptes  i höst passerade 100.000 spelningar direkt och hördes på gatorna under CCW.

Nyss släpptes singeln.  Where is that girl.  

Idag bjuder Krantz&Krantz på en ny singel.  = Titelspåret på skivan. 

Varsågod. Rewind our summer.   Titelspåret på plattan. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *