Damernas

Damer i hobbyn. Ni är fantastiska. 

Det finns en diskussion på Västerås Summer Meet’s Facebook angående korande av Miss Västerås Summer Meet  2017.  Några befarar att det blir en ”tacky”  tävling för mansgrisar.
Jag fattar såklart vad alla menar i sina inlägg och att ni vill väl. Inläggen värnar om tävlingen och  att den skall bli ”rätt”.
lifestyle1
Tävlingen har initierats av kvinnor.  Den är en del av det nya Life Style Corner där hobbyns attribut i form av allt utom bilar får en chans att spira.

Kanonkul, säger Krantz 

Jag har stor respekt för kvinnor i alla härliga åldrar som tillför hobbyn mer än bara plåt och krom. Precis som musiken är en del av den är också mode det. Jag har varit speaker på otaliga Ladies Race, Ladies Run, Concour de Charme och modevisningar.

ladiesDamerna gör ett fantastiskt jobb inte bara med sina kreationer utan med sin positiva, busiga, roliga, intelligenta, rappa framtoning.

Det är för mycket mumlande gubbar i hobbyn. Män som cementerade sina åsikter 1988 och sätter en ära i att vägra nytänk.

Damerna är så mycket friskare, flexiblare, mer framåtsträvande.

Kolla bara på TV-programmen från Cruisingen stannar i somras.

 

Detta var en grej som alla ville delta i men för att kunna göra det på kort varsel gick informationen ut via Facebook.
-Vad hände.
Kolla på programmet.

Damerna blev sambandscentraler. Ni lever i 2017. Ni är bäst! 
Nu får den halva av befolkningen som ”är med i matchen” en egen rolig plats på Västerås Summer Meet med visning av tidstypiska eller stylade kläder och frisyrer och make-up. Det finns en sån oerhörd kraft och sting i er kvinnor och när ni kommer tillsammans och har kul är ni oemotståndliga.
Ladies
Jag som är ute varje sommar runt hela Sverige ser det tydligt. Ni köper bilar, ni äger hotrods, ni tävlar i Krantz Challenge. Smarta, suveräna, aktiva, starka kvinnor.

Och ibland klär ni upp er och visar kollektioner och accessoarer från förr och nu, med anslutning till bilar och nostalgi.
 – TACK för att ni finns. Ni lyfter hela hobbyn.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Damernas

  1. Så rätt Krantzen ,kvinnor är det vackraste vi har,deras hjärna tänker ofta längre och smartare än vi som tänker i tum rpm å footpund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *