EN plats till Florida i november kvar. Möjligen två.

Krantz gruppresor till Florida har varit överbokade från starten 2018. 16-30 november 2019 åker vi igen. Gruppen är klar. En sista plats finns kvar för dig som anmäler dig snabbt.  I värsta fall två om du vill ha med en vän men snabba ryck gäller. 


Inget för grabbgänget.
Krantz Floridaresa är inget för grabbgänget som vill lasta två flak öl i skuffen och åka 150 mil genom öknen med avbrott för att titta på skrotbilar från fyrtiotalet och besöka kändisverkstäder. Sådana resor finns redan och har funnits i decennier.Lev som en amerikan på riktigt i 14 dagar.
Krantzens resa riktar sig till dej som har nyfikenhet på det amerikanska sättet att leva, äta, bo och förlusta sig.  Resan innehåller åtta bilträffar stora och små, två dagar på beachen, tre shopping, två båtutflykter, två museum och träffar med svenskar som i likhet med Krantz bor här längre eller kortare tid på vintern. För par eller enskild som vill ha omväxling i schemat.En resa för den som vill ” veta hur de é ” på riktigt over there. 
Glöm turistfällor och trista hotellrum där alla blommiga  överkast levereras från samma firma. Här bor du i riktiga amerikanska hus, badar i egen pool och kollar postlådan på morgonen. För dig som vill leva som en amerikan en stund. Du får också träffa den svenske husmäklaren Gunnar. Cool snubbe för dig som funderat.

Och resorna överbokas en efter en. November 2019 har en enda plats kvar . I värsta fall kan jag knöa in två. 
-Till februari 2020 finns det plats,  säger Krantz
Resan i november går ca 16 – 30 november.

Pris 28.800.
Flyg , lyxig logi och alla resor i USA ingår.
Mat köper du själv. Inträden tillkommer. Tidigare resenärer har gjort av med 8.000 kronor förutom resan inklusive presenter och att de handlat resväskan full till sig själv.

Boka november NU.
– En plats kvar, möjligen två men snabba ryck gäller !!

info[at]krantzen.se  eller via messinger  Lars-Åke Krantz


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *