Florida hett just nu. Anmälningar rasar in.

Den första Floridaresan i november 2018 övertecknades direkt. Så även februariresan nu 2019.  -Inför november 2019 är trycket galet, säger Krantzen. Vad sägs om 30 anmälda till en resa som tar 12 pers.  -Jag får hyra en skolbuss, säger Krantz. 


Inget för grabbgänget.
Krantz Floridaresa är inget för grabbgänget som vill lasta två flak öl i skuffen och åka 150 mil genom öknen med avbrott för att titta på skrotbilar från fyrtiotalet och besöka kändisverkstäder. Sådana resor finns redan och har funnits i decennier.Lev som en amerikan på riktigt i 14 dagar.
Krantzen resa riktar sig till dej som har nyfikenhet på det amerikanska sättet att leva, äta, bo och förlusta sig.  Resan innehåller åtta bilträffar stora och små, två dagar på beachen, tre shopping, två båtutflykter, två museum och träffar med svenskar som i likhet med Krantz bor här längre eller kortare tid på vintern. För par eller enskild som vill ha omväxling i schemat.En resa för den som vill ” veta hur de é ” på riktigt over there. 
Glöm turistfällor och trista hotellrum där alla blommiga  överkast levereras från samma firma. Här bor du i riktiga amerikanska hus, badar i egen pool och kollar postlådan på morgonen. För dig som vill leva som en amerikan en stund. Du får också träffa den svenske husmäklaren Gunnar. Cool snubbe för dig som funderat.

Och resorna överbokas en efter en. November 2019 överfull trots utökad grupp. 
-Jag har fått öppna bokningarna för februari 2020 nu,  säger Krantz
Detta innan februariresan för 2019 ens företagits och november 2019 överbokats trots utökad grupp.
– !!!

Floridaresenärer VIP-inbjuds till familjen Leif-Ivan Karlssons museum i världsklass. 
En kul bonusgrej är att alla Floridaresenärer, blivande eller som gjort resan, får en VIP-inbjudan till Leif-Ivan Karlsson och hans bilmuseum i Tumba i slutet av april 2019.

Krantz och Karlsson har gjort fester förr med dubbla publikrekord på Birger Jarl i Stockholm. 
Rockbandet Krantz&Krantz spelar i festvåningen och det bjuds mat och dryck. Där kommer alla Floridaresenärer träffas och utbyta erfarenheter och minnen typ när Krantzen, som inte är någon reseledare,  klantar sig och hela gruppen får improvisera.
-Äsch det är bara såna däringa teambuilding-övningar jag lägger in, urskuldar sig Krantzen.

Boka nu för att få en plats i framtiden
Anmäl dig till Floridaresan här eller på Krantzens FB men räkna med lång framförhållning.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Florida hett just nu. Anmälningar rasar in.

  1. Tack för din fråga.
   Tyvärr inga resor vintern 21/22. Jag måste över själv först och reka. Mycket har ändrats och jag vill ha koll på resans innehåll så den blir lika bra som de förra.
   – Jag åker dit i februari 2022 och glor.
   Tidigast i november 2022 Owe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *