florida4you.se ny annonsör

Nu kommer guldläget för alla som drömt om ett boende under Floridas sol men som tyckt det verkat svårt och besvärligt.  Aldrig har det varit enklare. Krantz kompis, svenske Gunnar Tulin i Florida, kan allt och har många år i branschen. Gunnar följer dig från start till mål och gör det på ett sätt som ger dig maximal glädje.
floridahuset1

Alla produkter kan inte annonseras  i Worldkustom och i Krantz Challenge.
-Jag har allltid sagt att jag vill kunna stå för de som annonserar i Krantz Challengetävlingarna, säger Krantz och detta har utvecklats att gälla även Worldkustom.gunnar

Gunnar Tulin ( i förgrunden) och Krantzen lärde känna varandra under de träffar som efterföljer bilträffarna i sydvästra Florida när svenskgänget samlas i hemmen. Läs tidigare artikel här.

coconut-pointGunnar framstod direkt som en cool kille att lita på. Att han hade många år i Florida, kunde massor om alla delar av husköp, lägenheter och fastigheter och dessutom var USA-registrerad realtor (mäklare) sedan många år var en fantastisk upptäckt.floridahuset1Det är med stor glädje Worldkustom välkomnar vår senaste annonsör.  www.florida4you.se För dig som funderat.  NU är det dags. Aldrig tidigare har du haft chansen till en enklare affär och bättre kontakt.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”florida4you.se ny annonsör

  1. Hej Lars – Åke!
    Du måste ändra webbadressen till Gunnar! Du måste ändra http i länken för nu står det httå!!
    Lycka till och ha en trevlig jul! =)
    Ronny o Caroline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *