Här kommer Superfinalisterna till lördagens final i Classic Car Week Rättvik

Krantz Challenge har haft en gyllene säsong 2018 med tioårsjubileum och GOLDEN KRANTZ CHALLENGE. Här kommer vinnarna från de olika orterna. Dessa gör upp om titeln Norrlands populäraste bil och 10.000 kronor på lördag 28 juli. 

TVÅ bilar vet vi inte än dock.  Dessa tas ut direkt på travet i Rättvik under den första timmen då ett Krantz Challenge Rättvik körs med 16 bilar.
Ettan och tvåan i Rättvik går till Superfinalen. För dig som vill tävla gäller anmälan 11-12 vid Krantzbussen framför stora travläktaren.

Åk dit till nio på morgonen
Det blir kilometerlånga köer in till travet och marknaden så kom i tid. Vi tar 16 bilar. Först till kvarn.  Många fastnar i köerna och kommer inte ens in till klockan 13 då tävlingen startar.Tävlingen startar 13:00 och klockan 14:00  har vi sållat fram en vinnarbil från Rättvik som går direkt till SUPERFINALEN jämte tvåan och de får möta de bästa av de bästa från alla orterna vi besökt. Klockan 15: är det avgjort och vi har en vinnare av Superfinalen och en Norrlands Populäraste Bil 2018 som blänker i fotoblixtarna.

Här kommer superbilarna till Superfinalen 2018.

Från Nykvarn 
Jayne Mansfields Lincoln Capri från 1954

Ägare: Leif Kjellver.
Vinnare från augusti 2017.  (Jayne spelade dum blondin på ett övertygande sätt MEN hon hade 163 i IQ, fostrade fem barn, spelade flera instrument samtidigt som hon intog vita duken. Läs mera här )

————————————————————————————-

Från Bergsåker
1939 LaSalle custom

Ägare: Bengt Bengan Holmberg

———————————————————-

Från Överkalix
1960 Cadillac mild custom

Ägare:  Sofia Suzy Q Rahmberg

—————————————————————————

Från Västerås Summer Meet
1934 Chevrolet rod
Ägare: Mats Andersson  

——————————————————————————–

Från Härnösand
1955 Bel Air

Ägare : Vilgot Sjöberg 

——————————————————————————–

Från Hudiksvall
1959 Chevrolet Apache

Ägare: Tomas Brolin Bjuråker 


Årets cruisingrökare

I priset ingår hotell på vackra Hotell Moskogen. De tävlande kommer att träffa varandra redan på fredagen och umgänget mellan de tävlande brukar vara helkul från första sekund. Man bor i egen stuga med bilen direkt utanför.  Säkert och lyxigt.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Här kommer Superfinalisterna till lördagens final i Classic Car Week Rättvik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *