Här köper Leif-Ivan en Impala 59 cab till.

Leif-Ivan bjöd alla resenärerna i Krantz Classic gruppresan på båtutflykt med lunch som tog halva dagen.  Det hindrade honom inte att köpa en superbil mitt i maten. 

Krantzens gruppresa har pågått i två soliga veckor.  Dag fjorton åker vi i Leif-Ivan Karlssons nya båt söderut längs Floridakusten och in genom Fort Lauderdales kanaler. Restaurangen vetter mot vattnet och båten ligger vid kajen precis utanför. Inga fönster eller väggar skymmer utan man kan sitta och äta och titta på sin bowrider i kanalen medan man inmundigar lunch eller middag.Brunbrända resenärer efter 14 dagars äventyr pratar i munnen på varandra när de stora pizzorna kommer in på ställningar. Servitören är speciell och … jamen stämningen är på topp. Vi sitter vid var sin ända av bordet Leif-Ivan och jag. Plötsligt vinkar han till mig att komma. -Kolla här,  säger han och visar sin mobil.
Jag fick just klart med säljaren. Jag köpte en kanonfin 1959 Chevrolet Impala cab .

– Men va…sitter du här och affärar mitt i maten?

– Ja, vadå, säger han?
-Jamen båtresa och lunch på vattnet och massor av folk och .. du köper bilar?!– Äsch, jag köper bilar hela dagarna Krantzen.
– Vad är det med det då – kolla här, fortsätter han glatt, bryter loss en pizzaslice och bläddrar upp fyra, fem superbilar på rad han handlat och som är på gång till muséet.
-Hi, hi, hi Krantzen, skrockar han och jag går tillbaka till min ända av bordet. Man måste ju bara bli glad.
Till lunch tar Leif-Ivan Karlsson alla i famnen,  en pizza med ost och salami och en 1959 Impala cab.

Vill du hänga med?
-Krantz Classic gruppresa går igen i februari. Två platser finns kvar .

Läs mer.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *