Hot Rod Kustom Show till Stockholm, den 9/5 2015!

Det har i år gått 50 år sedan den första Hot Rod Showen ordnades i Marmorhallarna, i centrum av Stockholm. Nu händer det igen ! 

pr4Hot Rod Showen har under åren haft många olika ansikten och arrangörer, och har även på de sista åren lyst med sin totala frånvaro.

Nionde maj

9 maj anordnas en helt ny uppdaterad version av ett kärt ämne.

Internationella inslag

Stockholm Hot Rod Kustom Show har lockat intresserade

ifrån hela Sverige att vallfärda till huvudstaden.

År 2015 blir showen mer internationell än någonsin, och det blir en del innehåll som för första gången kan beskådas i Sverige.

Att få fram en helhetsbild av Hot Roddingen och Kustomvärlden idag, kommer att kräva en gedigen utvalsprocess av de fordon eller personer som idag representerar de senaste trenderna eller milstolpar från historien.

pr1Stimulerande mötesplats för motorintresserade

Ett av de viktigaste syftena med showen är att skapa en stimulerande miljö och mötesplats för branschen.

Till innehållet hör de modifierade fordonen som får oss att tända till.

Hot Roddingens olika representanter, hala byggen och konstnärer ifrån Kustomvärlden, fräna Muskelbilar och Racing samt modifierade hojar. Fordon, där ägarna har passionen för att göra mer än normalt både när det gäller kvalitet, prestanda och uppställning till show. Nya entusiaster stimuleras och de finaste fordonen premieras i olika klasser.

pr3

Nackastrandsmässan

Nackastrandsmässan är utställningsplatsen för showen. Platsen utgör en unik del av svensk bilhistoria. Den gamla bilfabriken är renoverad till en högklassisk mässlokal, som kommer att bidra till stämningen. Man kunde ha skrivit en bok om 50 år av svensk Hot Rodding.

pr2

 

Nu blir det istället en läcker blandning av de hetaste fordonen i form av en liveutställning, som enligt dagens standarder givetvis innehåller en bar och en scen med medryckande programinslag.

Det finns gott om parkeringsplatser i mässans P- hus. Utställningen är i maj månad, vilket gör Nacka Strand till ett mysigt mål för att rasta entusiastbilen eller hojen. Hit kan man även ta sig behändigt med buss eller båtförbindelse ifrån Slussen.

STÄLL UT

Intresseanmälan och arrangörer

Hot Rod Kustom Show arrangeras av KK production i samarbete med diverse klubbar, företag och entusiaster. KK Production arrangerar I Finland bl.a. den årliga Yankee & X-treme Car Showen, i oktober.

Arrangörerna ser fram emot intresseanmälan på fordon eller produkter relaterade till showen t.o.m. 31 mars. Intressant Innehåll som har en anknytning till Skandinavisk Hot Rodding & Kustom historia ges företräde

Kontaktinfo:

———————————————————

STOCKHOLM HOT ROD & KUSTOM SHOW

NackaStrand Mässan

1 Day Show 9 maj 2015

Kontakt: Mikael Forsman,

Tel: 0707 300 415 / +358-40-7450064

eller mail: mikael@x-treme.fi

www.stockholmhotrodshow.com

www.nackastrandsmassan.se

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Hot Rod Kustom Show till Stockholm, den 9/5 2015!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *