Idol-Gottfrid signad av världens största skivbolagskoncern.

Universal Music Group har signat Gottfrid Krantz till sitt stall av artister och har gett ut en låt med honom. I dagarna kommer specialskrivna låtförslag inför kommande releaser. 

Gottfrids mobil blinkar i Florida. Från Universal Music kommer en specialskriven låt för honom att lyssna på och ta ställning till.

Endast Gottfrid signades.
Universal Music Group hade option på att signa Idoldeltagarna om de så önskade. Gottfrid fick skriva på ett avtal innan TV-sändningarna.
Vinnaren blev automatiskt knuten till Universal Music och sedan kunde de,  genom sitt optionsavtal, knyta tills sig de Idoler de önskade, detta inom sex veckor.


– Bara Gottfrid blev signad.
Förutom vinnaren är han den ende som fått avtal med världens största skivbolagskoncern.

Känns fantastiskt
-Det känns så klart fantastiskt, säger Gottfrid, som redan varit till huvudkontoret, diskuterat framtidsplaner och nu har skivkontrakt på två singlar förutom A little less conversation som redan släppts av Universal Music.

Spelningen i Florida drog fullt hus och några fick vända p.g.a. platsbrist . På söndag spelar han igen och då har arrangören vidtagit extra åtgärder för att ingen skall behöva ”vända i dörren”.

Amerikanarna lyriska över Gaddfree, som han heter i USA.
– Varför flyttar ni inte hit?
– Ni kan ju leva på det här i USA!
– Om du hade varit med i American Idol hade du vunnit Gaddfree !!!! , säger de.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

4 reaktioner på ”Idol-Gottfrid signad av världens största skivbolagskoncern.

    1. Fridgott Haha ja så sade er Therese minns jag när de fått en ny kille i klassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *