IdolGottfrid spelar i Florida första och åttonde mars.

Gottfrid Krantz slutade fyra i Idol 2019. – Du har varit motorn i hela serien, sade programledare Per Lernström efter finalen där Per även instiftade priset Guldgotten.
-Du är loket i Diggilotåget , sade jurymedlem Alexander Kronlund och Nikki Amini gick ännu längre.
 -”Jag älskar dig Gottfrid”, sade hon lyckligt i direktsändning.


Norrlänningen med båda fötterna på jorden sjöng rock and roll och ballader från femtio- till nittiotalet talet på ett sätt som gick rakt igenom åldrar och musikgenrer.

24-åringen är född på scenen i ”pappas band” och har redan turnerat i tio år.  Passande nog föddes han med perfekt pich, rörelser, dans och utseende som mejslat ur gjutformen för en artist.

Resultat: En charmig naturkraft med operaskolad sångröst som tar allt och gör det med oemotståndlig närvaro på scenen.

Idol reste sig upp.
Duetten med Carola är något av det bästa som sänts i Idolväg. Gottfrid Krantz åkte upp jämsides med Carola och tryckte fullt i röstresurser så TV-publiken reste sig.
– Det här var Eurovisionsvinst De Luxe sade Nikki i den stående, applåderande juryn.

Nu till Florida 1:st of March and 8:th of March

Se honom gratis.
Idag är han signad av United Music och de stora scenerna.
Men som  alltid finns det framsynta som bokat artister innan genombrottet. Magdalena på Dolphin Key Resort i Cape Coral USA är en sån.

Packat
Gottfrid kommer med hela sitt band från Sverige för att spela två söndagar i rad på det välkända Tiki Hut Bar & Grill som tillhör hotellet.  Där är det fritt inträde och livemusik hela veckan och söndagseftermiddagarna är de bästa. Då är det packat med folk. USA kommer, Canada kommer, Tyskland kommer och Sverige kommer för att nämna några länder.

Sista gången.
Mest troligt sista spelningen eftersom bokningen ekonomiskt gjordes innan Gottfrid signades av världens största skivbolag United Music & United Stage .

Det blir fjärde spelningen och en bra final för Gottfrid som sjungit  i olika konstellationer på Tiki Hut genom åren eftersom hans familj har hus i Cape Coral.  Denna gång kommer han med eget band från Sverige.

Krantz&Krantz 
Bandet heter Krantz&Krantz där Gottfrid varit lead singer i många år men 2020 kommer han dessutom som IdolGottfrid.  (Ja, han är son till motorprofilen Lars-Åke Krantz som är speaker och reporter över Sverige sommartid med egen tidning på nätet = Worldkustom som du just nu läser )  I bandet spelar L-Å och storbrorsan Alfred gitarr  samt Fabian Rapp på bas och Matti Arvinder trummor.

– Musiken är Rock and roll från 50-60 -70-tal plus eget material.  Fullt band flyger över från Sverige. Räkna med drag.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *